Trust
Kategorier
Størrelse

Trust

Er du på udkig efter lækkert moderigtigt tøj fra Trust? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du et bredt udvalg af lækre produkter fra Trust.

Trust designer lækkert moderigtigt tøj til modebevidste kvinder.

Det anerkendte brand er særligt kendt for deres rå stil. Men også for den perfekte pasform og de små detaljer. Alt sammen til en pris, hvor alle kan være med.

Hvem er Trust og hvad laver de?

Trust blev grundlagt tilbage i 2005 og siden da, er mange kvinder faldet for det kendte brand. Missionen for Trust er at skabe tøj, som får dig til at føle dig godt tilpas.

Brandet har i efterhånden mange år designet flot dametøj. Som alle fortæller tidens trends og tendenser, på en rå og meget moderne måde.

Trust designer mange forskellige produkter. Her kan blandt andet nævnes:

  • Kjoler
  • Strikpullover
  • Træningsbukser
  • Bluser
  • Jakker

Leder du efter skøn kjole fra Trust?

Det velkendte brand designer flotte kjoler, som meget nemt kan bruges til mange forskellige begivenheder. Fælles for alle de smukke kjoler er et enkelt look, som passer særdeles godt ind i den nordiske stil.

Stilen er rå men med at feminint islæt, som gør hver enkelt kjole super skøn at se på. Farverne på de lækre kjoler er holdt i neutrale farver, som gør, at hver enkelt kjole vil passe flot ind i de fleste kvinders garderobe.

Stilen er smuk, men alligevel med et råt og afslappet udtryk på samme tid. Kjolerne er alle designet i smukke lette kvaliteter, som gør hver enkelt kjole legende let at se på.

Du kan bruge en af de mange kjoler både til hverdag og til fest. Både sammen med en enkelt cardigan, under en blazer eller alene sammen med at par flotte støvletter.

Leder du efter en smuk kjole fra Trust, så kan du her på siden finde et stort udvalg af de mange lækre kjoler.

Har du prøvet en af de lækre strikpullovere fra Trust?

Trust har udover lækre kjoler også designet mange flotte forskellige strikpullovers, som alle er produceret i samme gode kvalitet som resten af produkterne fra det velkendte brand.

De forskellige strikpullovers fra Trust er alle produceret i lækre materialer såsom bomuld, uld, nylon og polyacryl. De er designet i mange skønne farver, som vidner om små noter fra den nordiske og enkle stil.

Strikpulloverne har alle en skøn pasform, som sidder flot på kroppen. En strikpullover kan altid bruges, uanset om det er på jobbet, eller om det er til en ganske almindelig dag derhjemme.

Har du prøvet et par træningsbukser fra Trust?

Det er ikke alle brands som er kendt for at skabe lækkert tøj, som også designer lækkert træningstøj. Men det gør det Trust.

Trust har designet træningsbukser, som ligesom resten af brandets mange produkter både er rå og feminine på en gang. Køber du et par af de mange træningsbukser fra Trust, kan du være sikker på at komme til at skille dig ud i træningscentret.

Farverne på deres træningstøj er som resten af de kendte produkter holdt i neutrale farvetoner. Men de iøjnefaldende træningsbukser kan du få i flotte metallic farver.

De skønne træningsbukser er produceret i polyamid og elastodien. Materialer som giver dig en super god pasform og en fantastisk komfort under din træning.

Har du prøvet en af de lækre bluser fra Trust?

Ellers er det på tide, at du prøver en. Bluserne som du finder fra Trust, har en helt fantastisk pasform, som falder smukt på kroppen. De lette materialer føles utrolig behagelige på din hud.

De er alle designet i en rå og enkel stil. Farverne er nedtonede og passer derfor godt til det meste andet tøj, som du med garanti allerede har i din garderobe. Såsom et par sorte bukser eller en helt enkelt sort nederdel.

Du kan for eksempel også vælge at bruge en af de mange bluser fra Trust sammen med et par slidte jeans og et par flade sko. Det vil give dig et enkelt men samtidig også et meget feminint look.

Har du set de fine jakker fra Trust?

Jakker fra Trust er i høj grad værd at se efter. De er alle designet i en meget moderne nordisk stil, farverne passer til sæsonen og det samme gør de materialer, som jakkerne er lavet af.

Pasformen på hver af de skønne Trust jakker er helt perfekt. Hvad enten du leder efter en klassisk jakke i uld eller en mere moderne jakke i kunstpels.

Køber du en jakke fra Trust, kan du altid være sikker på at være med på den nyeste mode og alle de nyeste trends.

Stort udvalg af lækre produkter fra Trust

Er du på udkig efter smukke produkter, som nemt kan kombineres med resten af din garderobe? Så er de mange lækre produkter fra Trust værd at kigge efter.
Her på siden kan du finde et bredt udvalg af de mange forskellige produkter fra det velkendte tekstilbrand.
BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første