Toppe
Mærke
Kategorier
Størrelse

Toppe

Er du på udkig efter en skøn top? En top i en flot farve eller en mere neutral top til at tage på under din skjorte eller cardigan? Så er du kommet til det helt rette sted.

Her på siden finder du mange forskellige slags toppe.  Toppe som alle kan være med til at gøre dit outfit helt fuldendt, uanset hvad du skal.

Toppe til enhver tid

Enhver top kan være med til at gøre dit outfit mere spændende, mere eksklusivt eller få dig til at fremstå meget elegant og klassisk.

En flot top er et must have, og burde findes i mange forskellige afskygninger i enhver kvindes klædeskab. Toppe kan matche mange ting. Derfor bør du altid have et væld af forskellige toppe i alverdens farver, størrelser og designs i din garderobe.

Du kan style din top sammen de fleste andre ting fra dit tøjskab. For eksempel sammen med et par slidte jeans, under en smuk blazer, et par lækre shorts eller en flot nederdel. Uanset hvordan du styler din top, er toppen det sidste element i din beklædning, som kan sætte prikken over i´et.

Mange forskellige toppe

En top er som mange måske tænker ikke kun en lille stram sag, som sidder helt perfekt på din krop. Toppe er meget mere end det. Her på siden finder du et meget stort udvalg af forskellige toppe som for eksempel:

  • Toppe med V-hals
  • Toppe med rund hals
  • Toppe med høj hals
  • Toppe med bådhals
  • Toppe med bindebånd

Har halsudskæringen på min top nogen betydning?

Selve halsudskæringen på din top er meget vigtig for din udstråling. Vælger du den rigtige, vil den gøre underværker for din figur.

Toppe med v-hals
Vælg en top med v-hals hvis du gerne vil have, at dit ansigt skal se smallere ud. En v-halset top får din overkrop til at syne lettere. Samtidig med at den hjælper til med at flytte fokus væk fra din mave.

En v-udskæring er også rigtig god, hvis du for eksempel har en kort hals. V-halsen har nemlig en forlængende effekt. Jo længere udskæringen er, jo længere vil din hals komme til at syne.

Er du ikke helt så vild med at vise din kavalergang i en af de smukke toppe med v-hals. Så kan du kombinere den med en lys top underneden.

Toppe med høj hals
Højhalsede toppe lister sig ind og ud af modebilledet. Men i de senere år er toppen med høj hals blevet et stort hit blandt mange kvinder.

Toppen har også mange fordele blandt andet den gode fordel, at den luner særlig godt i de kolde vintermåneder.

Men den har også en anden god egenskab, som mange kvinder vil nyde særligt godt af. Den er nemlig i stand til at få dig til at syne højere, end du i virkeligheden er.

Toppe med høje halse sidder meget ofte lidt stramt til. Er du ikke vild med at vise kroppen frem i den stramtsiddende trøje, kan du med fordel bære den sammen med en flot cardigan.

Toppe med bådhals
Toppe som er designet med en bådformet hals, er en del bredere end mange andre toppe. Til gengæld er en bådformet top sjældent meget nedringet, og du kommer derfor ikke til at vise alt for meget barm, når du har toppen på.

Har du en pæreformet figur, er en flot top med bådudskæring helt ideel for dig. Toppen skaber balance mellem din smalle overkrop og dine brede hofter.

Klæd dig i en smuk top som matcher din figur

Med så mange toppe kan det alligevel godt en gang imellem være svært at finde den helt rigtige top. Det er derfor vigtigt, at du finder den model, som matcher din figur helt perfekt. Kan du blive i tvivl, er her et par gode råd til, hvordan du bedst muligt finder den perfekte top til dig.

Pæreformet
Har du en kropsform, som er pæreformet? Så kan du med stor fordel bruge lyse toppe med skulderpuder. Undgå toppe med alt for meget pynt som skaber fokus.

Æbleformet
Du kan med stor fordel bruge toppe, som fremhæver din barm og toppe, som skærer ved det bredeste stykke af din hofte. Undgå helst toppe som går dig til taljen.

Timeglasfigur
Her gælder det om at fremhæve din talje. Toppe med V-udskæringer er et hit at bruge. Undgå toppe med højtsiddende udskæringer.

Leder du efter en smuk top? Enten en top med v-hals, rund hals, eller høj hals? Så finder du her på siden et bredt udvalg af smukke toppe. Toppe som alle er designet i lækre kvaliteter og skønne materialer.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første