Strik
Størrelse
Mærke
Kategorier

Strik

Leder du efter en smuk strik, som kan holde dig dejlig varm hele året rundt både sommer og vinter? Her på siden finder du et væld af smukke striktrøjer, som alle sikrer dig, at dit look altid vil være noget ganske særligt uanset årstid.

Syntes du, at det en gang imellem godt kan være svært at klæde sig flot? Specielt når vejret bliver køligere, eller når vinteren og sne lurer udenfor?

Oftest har du mest lyst til bare at gemme dig under en stor og tyk sweater for at holde varmen. Her i vores store udvalg kan du nemt finde mange forskellige strik, som vil lune hele året rundt.

Det gælder både de tykke lækre og vamsede strik. Men også striktrøjer i lette og lyse materialer som du sagtens kan bruge hele året rundt.

Striktrøjer til enhver anledning

En lækker strik behøver dog ikke kun at høre vinteren til. Den behøver heller ikke kun at blive brugt til at holde varmen. Tværtimod.

For strik kan også være med til at sætte prikken over i´et på dit look - også på en kølig sommeraften. Med en flot striktrøje kan du gøre din stil meget personlig hele året rundt.

Du kan sagtens bruge en flot striktrøje til for eksempel en dag på jobbet, en ganske almindelig dag derhjemme eller endda bruge din strik til festlige lejligheder.

Vi elsker strik, gør du også det?

Vi elsker strik. De er super lækre, de luner og så findes de også i mange forskellige lækre farver og mange forskellige flotte designs. Strik findes i mange forskellige afskygninger og mange forskellige tykkelser. De er derfor helt perfekte både til de kolde vintermåneder, men også til de sene og kølige sommeraftener, når solen er gået ned.

Striktrøjer bliver man aldrig træt af og lige præcis derfor, er det altid en god ide at have en hel række hængende i dit klædeskab. Helst mange forskellige som du kan bruge til det meste. En flot strik kan nemlig sagtens bruges til størstedelen af hverdagens begivenheder, og så er det rart at have nogle forskellige at skifte imellem.

En ægte strik klassiker

Er du på udkig efter en sand strik klassiker? Så er den flotte kabelstrik nummer ét indenfor klassisk strik. En strik som denne har længe været blandt favoritterne hos mange kvinder og endda også hos mange mænd.

Den super lækre strik er fantastisk, og den passer helt perfekt til det lækre hverdagslook - både hos kvinder men også hos mænd.

Du kan for eksempel bruge den fine strik sammen med et par af dine yndlingsjeans. Eller måske bruge den sammen med en elegant nederdel. Det vil helt klart være et look, som vil få enhver kvinde til at syne meget elegant og eksklusiv.

Du kan også bruge den fine strik ud over en flot skjorte. Sammen med et par elegante sorte bukser. Vil du gerne have et smart forårslook så prøv at smøge ærmerne op på din striktrøje og ifør dig et par høje stiletter. Det giver dig et super frisk look.

Hvordan bruger jeg min strik?

For alle kvinder gælder der den enkle gyldne regel, at strik kan bruges til alt. Lige fra denim til læder og til en smuk feminin nederdel eller kjole.

Striktrøjer findes i mange forskellige faconer, farver og modeller. Det er nok en af grundene til at den flotte strik, er gået hen og blevet så populær, som den er.

Nogle kvinder kan en gang imellem have tøjkriser. Er du en af dem, så fortvivl ej. En smuk strik kan redde selv de værste tøjkriser. Brug den for eksempel over en flot kjole, en skøn chiffonbluse, en T-shirt eller over en skjorte.

Striktrøjer er også helt perfekte til at redde de morgener, hvor tingene skal gå ekstra hurtigt. Tag en lækker striktrøje på, og så er du klar til dagens mange udfordringer.

Striktrøjer i forskellige smukke designs

Striktrøjer findes i mange forskellige farver og flotte designs. Blandt andet pastelfarvede strik, som er super skønne både til forår og til sommer. Men også mere feminine striktrøjer som er smukt dekoreret med simple mønstre og forskellige flotte prints.

Der findes også de meget farverige og iøjnefaldende striktrøjer, som uden tvivl vil blive lagt mærke til i gadebilledet.

Blandt andet skønne strik med vandrette striber, leopardprint og striktrøjer med et hullet design. Men også strik som er smukt dekoreret med fine små detaljer såsom glimmertråd, flæser og blonder.

Fælles for de mange smukke striktrøjer som du finder her på siden, er at de alle, er produceret i lækre materialer og gode kvaliteter. Derfor kan du altid være sikker på at finde en helt perfekt strik, når du handler her hos os.

Leder du efter en smuk strik, som du kan bruge til både hverdag og til fest så er de mange striktrøjer, som du finder her på siden nogle fantastiske kandidater, som er værd at tage et kig på.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første