Signature
Størrelse
Kategorier

Signature

Bag tøjmærket Signature står erfarne og kreative designere, der har mange års erfaring med at fremstille feminint tøj til kvinder, der elsker farver, flotte prints og grafiske detaljer. Brandet producerer lækkert dametøj med en behagelig og god pasform, der holder på den gode facon.

Siden Signature i 1992 startede med en ren strikkollektion, er kollektionen i dag udvidet med et tøjkoncept, der består af både strik, toppe, kjoler, jakker, bukser, nederdele, T-shirts og meget mere. Det store fokus i hver enkelt kollektion ligger dog stadig mest på strik og overdele af høj kvalitet.

Mærket henvender sig hovedsagelig til kvinder over 30, og siden grundlæggelsen er populariteten af det danske brand steget drastisk.

Kvalitetsstemplet dametøjsmærke

Signature er en del af den succesfulde BTX Group, som blandt andet er kendt for at stille store krav til leveringssikkerhed, kvalitetskontrol og serviceniveau. Dette betyder også, at Signature lever op til disse høje krav. At være en del af BTX Group kan disse krav betragtes som et særligt kvalitetsstempel.

Signature dametøj med god komfort

Er du til dametøj med en skøn komfort, så er du bestemt havnet på den helt rigtige side. Tøj fra Signature er let at kombinere på kryds og tværs, da det egner sig til mange forskellige lejligheder. Uanset om det er til hverdag eller til fest, så er Signature dametøj et sikkert og godt valg. Med Signature får du alsidigt og behageligt tøj, som samtidig har en fornuftig pris.

Signature tøj i god kvalitet til gode priser

Det er dog vigtigt at understrege at trods de rimelige priser, som tøjet har, så får du en rigtig god kvalitet, når du vælger tøj fra Signature. Hele kollektionen af varer er produceret i bløde og kvalitetssikre materialer. Uanset om du er på udkig efter for eksempel:

  • Kjoler
  • Bukser
  • Jakker
  • T-shirts
  • Skjorter
  • Bluser

Så kan du altid være sikker på at få en fantastisk kvalitet, når du køber Signature tøj. Tøjet har en fantastisk pasform til voksne kvinder. Dette gør sig også gældende for kvinder, som bruger store størrelser. Mange af de moderne Signature modeller går nemlig fra størrelse S og op til 4XL.

Stilfulde kjoler fra Signature

Signature er især kendt for at lave dametøj af en god kvalitet til en god pris, dette er også synligt ved deres flotte kjoler. Brandet designer kjoler med et flot snit, som fremhæver kvindernes bedste silhuet og flotteste sider, mens materialer gør dem lækre at have på. Materialerne som Signature kjoler er fremstillet af, vil ofte være bomuld, polyester og andre materialer, som er super behagelige at have på kroppen.

Kjoler fra Signature er fantastiske, da de kan bruges til stort set alt hele året rundt, og de kan styles på alle mulige tænkelige måder. Brug en Signature kjole om sommeren med bare ben eller om vinteren med varme strømpebukser under. Du kan også vælge at bruge kjolen sammen med en lækker striktrøje over, og på den måde bruge den som en nederdel.

Feminine og farverige Signature bluser

Udvalget af overdele byder på masser af smarte bluser fra Signature i sæsonens print og flotte farver, som du helt sikkert vil forelske dig i. Du vil blandt andet finde bluser med 3/4 ærmer, korte ærmer, med v-halsudskæringer og fine rundhalsede udskæringer i smukke mønstre, farver og grafiske print.

Om du er til figursyede bluser eller til bluser med et mere løst snit, så skal der helt sikkert nok være en model til dig, da bluserne fra Signature er udformet i forskellige snit.

Bluser er som så mange andre beklædningsdele et must i enhver dames klædeskab. Bluser er praktiske og kan styles både op og ned, alt efter hvilken anledning du skal bruge din bluse til. Netop derfor er det vigtigt at have et udvalg, så der er flere forskellige at vælge imellem. Her er Signature bluser et godt valg.

Når du køber en Signature bluse, er du sikker på at få den til en god pris, men hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Bluser fra Signature har en god holdbarhed, og kan bruges længe uden at blive slidte.

Smarte Signature bukser til enhver type kvinde

I Signature´s store udvalg af bukser finder du mange forskellige designs og snit. Varianterne findes blandt andet både i 7/8 bukser, lange, forskellige materialer, både i de klassiske farver men også i sæsonens farver og print, samt med eller uden fine detaljer. Det brede udvalg gør det muligt for dig at finde det helt perfekte par.

Er du på jagt efter et par velsiddende Signature jeans eller et par af de populære Signature bukser med elastik, så finder du også et bredt sortiment af disse modeller her hos os.

Bukser er et must-have i enhver garderobe – kvinder som mænd. Bukser fra Signature har mange anvendelsesmuligheder og kan kombineres på et utal af måder og med et utal af de mange overdele, som du også finder fra Signature.

Køb Signature udsalg hos online forhandler

Du finder her et bredt sortiment af smart og feminint modetøj til damer i alle aldre fra det danske brand Signature. Vi er altid først med de seneste Signature nyheder og du kan ofte også være heldig at finde et godt Signature tilbud. I vores udsalgskategori finder du Signature udsalg, men hvor du stadig er sikret den samme gode og holdbare kvalitet, som du kender.

Vi er stolte af at være forhandler af Signature tøj, og ser frem til at levere dig kvalitetstøj til gode priser.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første