Signal
Størrelse
Kategorier

Signal

Er du på udkig efter stilfuldt og moderigtigt tøj fra det danske tøjmærke Signal? Så finder du her på siden et bredt udvalg fra det velkendte brand.

Signal er tøj i høj kvalitet, som er designet til modebevidste kvinder og mænd. Det danske brand er særligt kendt for den meget gode pasform, hvor farver og funktionalitet er det gennemgående tema i hver eneste kollektion.

Alle kollektioner fra Signal byder på en fremragende kombination af klassisk design og alle de nyeste tendenser. Det gør tøjet meget anvendeligt, både til de uformelle såvel som de mere formelle anledninger.

Her på siden kan du finde inspiration til dit næste køb af det skønne klassiske dametøj fra Signal.

Hvad er Signal tøj?

Signal er et dansk brand, som blev grundlagt tilbage i 1967 i København. Dengang hed brandet Buksesnedkeren. Hvor det primære fokus var lagt på deres unisex bukser og lækre fritidstøj.

I 1996 skiftede det danske brand navn til Signal. Siden har brandet været kendt for kvalitetsbevidst modetøj med et skandinavisk touch til modebevidste kvinder og mænd.

I forbindelse med navneskiftet besluttede virksomheden sig for at satse mere på det internationale marked. Derfor kan du i dag både finde dame- og herretøj fra det velkendte brand i mange andre lande, hvor brandet i meget høj grad har opnået stor succes og anerkendelse.

Brandet ønsker med sine mange kollektioner at inspirere de moderne danske kvinder og mænd til at klæde sig flot. Det gælder både til en dag på jobbet, men også til en ganske almindelig dag derhjemme.

Signal er modetøj med et skandinavisk touch

Uanset om det er tøj som skal bruges i fritiden eller på jobbet. Så leverer det danske brand Signal tøj i verdensklasse. Mærket har siden 1996 specialiseret sig i at skabe lækkert tøj til kvinder og mænd, som sætter stor pris på tøj i høj kvalitet.

Hver kollektion byder på mange flotte og spændende produkter hvoraf bukser, bluser, trøjer og skjorter blot er nogle af de få ting, som kan nævnes.

Alle produkter er produceret i lækre materialer, som alle lever op til brandets høje standarder.

Nyd de fine striktrøjer fra Signal

Leder du efter en lækker striktrøje fra Signal, så finder du her på siden et godt udvalg fra det populære brand. Striktrøjerne er designet i en klassisk form og med at moderne snit, som vidner om den nordiske enkelhed og stil.

Uanset om du bedst kan lide mange forskellige farver, eller om du bedst kan lide de helt neutrale farver. Så har det velkendte brand noget for enhver smag.

Blandt de mange forskellige striktrøjer fra Signal kan du blandt andet finde:

  • Strik med rund hals
  • Strik med V-hals
  • Strikcardigans
  • Kabelstrik

Alle de lækre forskellige striktrøjer er produceret i lækre materialer såsom bomuld, uld, alpaca uld og merinould.

Med så fine kvaliteter, kan du helt sikkert holde varmen, selv på en kold vinterdag.

Få et elegant og klassisk udseende med en fin skjorte fra Signal

Signal er klassisk tøj, som både er elegant og flot på en og samme tid. Det gælder også for de mange lækre Signal skjorter, som det danske brand er særligt kendt for at designe.

Er du på udkig efter en flot klassisk skjorte? Måske en skjorte som du både kan bruge til fest og til hverdag, så har Signal tøj designet en lang række flotte skjorter, som du kan finde her på siden.

Hvad enten du leder efter en skjorte med farve og mønstre. Eller om du er på udkig efter en helt enkelt skjorte, så finder du et stort udvalg fra det danske brand.

Brug for eksempel en flot Signal skjorte sammen med dine jeans, til en dag på jobbet, eller brug den sammen med en flot blazer til en festlig aften.

Mangler du en lækker t-shirt fra Signal?

T-shirts er det perfekte basis produkt, som du kan have i din garderobe. En fin t-shirt kan næsten bruges til alt. Det gælder også for de mange forskellige t-shirts fra det kendte brand. I det store sortiment af t-shirts kan du både finde t-shirts med lange ærmer men også modeller med korte ærmer.

Med et så stort udvalg følger der også mange muligheder med de mange forskellige Signal t-shirts. Brug for eksempel den langærmede t shirt under din skjorte eller brug den sammen med et par flotte bukser. Mulighederne er mange.

Klæd dig flot i en klassisk jakke fra Signal

Udover at designe mange flotte skjorter, t-shirts og forskellige striktrøjer, så er Signal også kendt for deres store udvalg af lækre jakker og frakker.

Udvalget af jakker er stort. Du kan blandt andet finde forskellige vinterjakker, overgangsjakker, jakker med for og klassiske trenchcoats. Alle er produceret i meget høj kvalitet og i materialer, som blandt andet består af bomuld, polyester og uld.

Er du på udkig efter en lækker Signal jakke, en skjorte eller en lækker varm striktrøje fra Signal, så kan du her på siden finde et stort udvalg af de mange lækre produkter fra det velkendte danske brand.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første