Shorts
Kategorier
Størrelse

Shorts

Tænker man på shorts, kommer man ofte til at tænke på 80'ernes cykelshorts, de praktiske shorts til vandreturen eller måske endda et par behagelige boxershorts.

Men rent faktisk findes der langt flere shorts end disse. Endda shorts som du kan bruge til både hverdag og til fest.

Her på siden kan du finde mange forskellige varianter af shorts, som alle kan bruges af kvinder, uanset stil og uanset størrelse og alder.

Der findes mange forskellige shorts, også i mange forskellige kvaliteter og materialer. Blandt andet i tencel, polyester, bomuld og viskose.

Shorts er den praktiske klassiker

Shorts behøver ikke kun at høre sommeren til, eller når solen står højt fra en skyfri himmel. Shorts kan bruges til mange ting. Både til de varme dage om sommeren, men også til en festlig aften i byen sammen med vennerne.

Bruger du dine shorts om vinteren eller om efteråret, kan du sagtens bruge dem sammen med et par strømpebukser. Så kommer du heller ikke til at fryse, når du er udenfor.

Shorts er blevet populære, og derfor findes der også rigtig mange forskellige shorts modeller, som er designet til kvinder såsom blandt andet:

  • Sommershorts
  • Chinoshorts
  • Højtaljede shorts
  • Blondeshorts
  • Denimshorts

Sommershorts er en af de vigtigste items i din sommergarderobe

Shorts er meget mere end de velkendte 80ér cykelshorts og de praktiske shorts til vandreturen. De kan også være super fine og trendy. Derfor er der altid en grund til at tage et par af de mange lækre shorts på.

Sommershorts er behagelige at have på, og derfor er de fleste også produceret i lækre materialer, som gør, at de hverken bliver for varme, eller at de klistrer sig ind til kroppen.

Pasformen er vigtig i et par sommershort, og derfor er det især vigtigt, at du vælger den helt rigtige størrelse, så de ikke kommer til at klemme i taljen eller andre steder.

Bliv elegant i et par fine chino shorts

De lette chino shorts er for mange kvinder blevet meget populære shorts. De lette materialer og det meget luftige design gør næsten de fine chino shorts til en ren klassiker indenfor dameshorts.

Du kan bære dine chino shorts sammen med mange andre produkter fra din garderobe. Brug dem for eksempel sammen med en fin blondetop eller brug dem sammen med en lækker strik. De fleste chino shorts kan næsten bruges til alt, det er kun fantasien som sætter grænser som sammensætningen.

Chino shorts findes i et hav af forskellige flotte farver. Er du til pangfarver, eller kan du bedre lide de mere neutrale og jordnære farver, så handler det mest om bare at tage et valg. Uanset hvilke slags chinos du vælger, vil de med garanti vække begejstring hos dig.

Bliv flot i et par shorts med høj talje

Har du en timeglas figur, så er et par shorts med høj talje særdeles flotte til dig. Et par højtaljede shorts fremhæver din talje, og hjælper med til at bryde din figur op.

Du kan bruge et par højtaljede shorts sammen med en flot skjorte og et par flade loafers. Eller brug dem sammen med en flot bluse for at skabe et mere afslappet look.

Ønsker du et mere sofistikeret look, kan du bruge dine højtaljede shorts sammen en klassisk hvid skjorte og et par flotte sko.

Flirtende og romantiske blonde shorts

Shorts med blonder er super flotte. Blondeshorts har et romantisk udtryk, og de kan bruges hele året rundt.

De fine blonde shorts findes i mange forskellige farver, blandt andet sort og hvid. Du kan bruge de fine shorts sammen med en skøn silkebluse eller sammen med en flot skjorte.

Et par shorts med blonder kan du bruge både sommer og vinter for at skabe et yndigt og elegant look. Det eneste du behøver, er et par flotte strømpebukser, hvis du bruger dine blonde shorts på en kold vinteraften.

Denimshorts er kommet for at blive

Denim shorts har altid været meget populære, både de mørke shorts og de lyse shorts. De findes også i forskellige længder, både de helt korte og dem der er lidt længere.

Nogle denimshorts er smukt dekoreret med fine detaljer. For eksempel frynser, blonder og forskellige nitter.

De fine denimshorts giver et flot og trendy udtryk, og er med til at give din stil lidt kant.

Fælles for de mange forskellige shorts er, at de alle er produceret i høje kvaliteter og gode materialer, som du kan bruge mange sæsoner i træk.

Leder du efter et par shorts, som du kan bruge alle ugens dage hele året rundt? Uanset hvilke slags shorts du søger, så kan du her finde forskellige shorts i god kvalitet og med en god pasform. Kort sagt så er der rig mulighed for at finde et par lækre shorts, som du vil kunne bruge hele året rundt.

Her på siden finder du et stort udvalg af short fra populære og velkendte brands.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første