Overtøj
Størrelse
Mærke
Kategorier

Overtøj

Overtøj og jakker kommer ingen udenom, specielt heller ikke når det regner eller sner udenfor. En jakke holder kulden og blæsten ude, og så holder jakken også på varmen.

En jakke er vigtig, både for at du kan holde varmen men også for din stil og dit udseende. Jakker er nemlig ikke kun praktiske. De skal også fremhæve din personlige og unikke stil, når du træder ud ad døren.

Der findes utrolig mange forskellige jakker som blandt andet:

  • Læderjakker
  • Parkas
  • Trenchcoats
  • Regnjakker
  • Forårsjakker

Lad altid din personlige og unikke stil skinne igennem

En jakke er ikke bare en jakke. Jakker og overtøj er et vidt begreb, som dækker over mange forskellige modeller. Blandt andet læderjakker, parka jakker, trench coats, regnjakker og forårsjakker.

Det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige jakke. Omend lige så vigtigt, som når du vælger dine sko og dit undertøj. En jakke skal passe helt perfekt, og så skal den have den helt rigtige pasform. Den skal sidde flot, og så skal du føle dig godt tilpas, når du har den på. Også selv om det blot handler om en simpel regnjakke.

Førstehåndsindtrykket er altid det rigtige

Det samme gælder også for din jakke og dit overtøj. Jakken er ofte det første indtryk, man får, når man møder dig. Så sørg for at din jakke passer perfekt til dig, din personlighed og din kropstype.

Næsten alle brands designer en eller anden form for jakke i deres mange kollektioner. Så er der et specielt brand, du hælder mest til, så kan du helt sikkert finde en flot vinterjakke eller en flot forårsjakke i deres kollektion.

Klæd dig flot i en lækker læderjakke

Læderjakker er super flotte og samtidig også meget behagelige at have på. En læderjakke giver dig et råt og trendy look, og så kan du bruge den lækre jakke til rigtig mange ting.

Brug den for eksempel sammen med et par pæne sorte bukser eller sammen med en fin nederdel. Eller brug den sammen med din yndlingskjole og et par flade støvler.

En super flot sammensætning er også at kombinere din læderjakke med en flot hvid T-shirt. Det er et flot look, som du kan bruge både til hverdag og til fest.

Læderjakken kan bruges til de fleste ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du vil bruge den til.

Forårsklar i en flot parka jakke

En parka jakke er en alsidig jakke, som du kan bruge til lidt af hvert. En parka jakke er en varm jakke, som ofte både er vind-og vandtæt.

Det er en let jakke med et luftigt design, som giver dig stor bevægelsesfrihed. Dermed en super god pasform og god komfort.

Jakkerne går altid godt ned omkring lårene og beskytter derfor imod kold luft, som ofte vil komme op ad ryggen. Parkas er ofte lavet af et mere hårdført materiale end det meste andet overtøj. Derfor kan du nemt bruge din parka jakke både til en shoppetur i byen, en gåtur ved vandet eller en tur i skoven.

De forskellige parkas som du finder her på siden, er designet i mange skønne farver, skønne mønstre og klassiske designs.

Uanset hvilken en stil du har, findes der så mange forskellige parkas, at du med garanti også kan finde en, som passer til dig.

Trenchcoaten den absolut mest klassiske jakke

Trenchcoaten er kendt af alle kvinder. Den er elegant, sofistikeret og helt sin egen. Trenchcoaten er ofte designet i tyndt bomuldsstof, som er vandtæt.

Frakken har typisk et bindebælte i taljen, og stropper omkring håndled og på begge skuldre. Mange brands har designet deres egen version af den meget populære jakkemodel. Så er du tilhænger af et helt bestemt mærke, finder du sikkert en flot trenchcoat i deres kollektion.

En trenchcoat er den helt perfekte overgangsjakke, som du kan bruge til mange ting. Du kan style den sammen med en flot skjorte, et par chinos eller et par stiletter.

Har du fundet din regnvejrs makker?

Regnjakker er uundværlige, især hvis man er bosat i norden, hvor det ofte kan finde på at regne. Men selvom en regnjakke bare er et praktisk stykke overtøj, så behøver regnjakken slet ikke at være kedelig.

Her på siden kan du finde mange forskellige slags regnjakker, som både er super moderne og elegante på samme tid. Fælles for dem alle er den gode kvalitet og den lækre pasform. De sidder hver især helt perfekt på din krop, også selvom det bare er en helt almindelig regnjakke.

Forårsjakken skal kunne det meste

En forårsjakke er som regnjakken helt uundværlig i din garderobe. Der findes et hav af flotte forårsjakker såsom blandt andet:

  • Bomberjakker
  • Parkajakker
  • Denimjakker
  • Læderjakker

Er du på udkig efter en jakke til foråret, så er disse forskellige jakker værd at se nærmere på. Vil du gerne have en jakke, som giver dig et afslappet look, så er parka jakken og de elegante trenchcoats oplagte valg.

Overtøj er vigtigt. Det gælder uanset, om det handler om din forårsjakke, din sommerjakker eller regnjakker. Fælles for dem alle er, at de hver især skal være praktiske og behagelige at have på.

Her på siden finder du et bredt udvalg af smukt over, som alle har hver deres specielle funktion.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første