Om Mary

Velkommen i Boutique MARY.

Boutique Mary er en dansk forretning med danske leverandører. Vi har specialiseret os i et bredt udvalg af førende danske brands og er leveringsdygtige i dametøj i størrelserne 36-50. Med webshop og over 10 fysiske butikker fordelt over hele Danmark kan vi levere et højt serviceniveau, uanset om du søger bekvemmeligheden forbundet med onlinehandel og levering til døren -  eller ønsker at støtte det lokale handelsliv.

I vores fysiske butikker er det uformelle, hyggelige og uforpligtende miljø i højsæde. Vi sætter en ære i at vejlede og rådgive vores kunder - og alle køb foretages med fuld returret eller pengene tilbage. Så kig forbi én af vore butikker og få en snak med personalet i Boutique MARY.

På webshoppen finder du samme store udvalg som i vores fysiske butikker. Her kan du handle i ro og mag - lige når det passer dig - og få leveret lige til døren, til din arbejdsplads eller til en pakkeshop. Hos Mary.dk kan du således købe online og stadig handle lokalt, da du har mulighed for at bytte, afhente og reklamere i en af vores fysiske butikker.

Vi glæder os til at se dig - online eller i en af vores butikker.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første