Kategorier
Størrelse

NÜ betyder nøgen på fransk og kvinde på kinesisk. Det er også, hvad det danske brand er. Det er tøj til kvinden, som ønsker at skille sig ud fra andre.
NÜ tøj er råt. Men på en sofistikeret og meget fin og feminin måde.

Det danske brand åbnede øjnene for første gang i 1997, og siden har brandets popularitet taget fart.

NÜ er drømmen om at skabe et stort univers af feminin mode til stærke og uafhængige kvinder. NÜ er kvalitet, som forstår at skille sig ud. Men uden at larme.

Materialerne er luksuriøse og består af:

 • Viskose
 • Tencel
 • Bomuld
 • Silke
 • Uld
 • Læder

Som alle er forskønnet med forskellige håndlavede prints og små udsøgte broderier.

NÜ laver 6 skønne kollektioner om året

Det danske brand NÜ lancerer hele 6 efterspurgte kollektioner om året. Hver kollektion består af:

 • Bukser
 • Kjoler
 • Nederdele
 • Strik
 • Jakker

Smukke toppe i rå stil

Fælles for de mange forskellige produkter som skabes hos NÜ, er et råt og feminint look. Det gælder også deres store udvalg af toppe, som du finder her på siden.

Toppe er et must have og burde altid være en fast del af enhver kvindes garderobe. Det er toppen som fuldender dit look. En top kan bruges til mange ting. For eksempel en nederdel, en skjorte eller dine jeans. Mulighederne er mange med en NÜ top.

I NÜ´s store udvalg af toppe kan du finde mange forskellige slags. Er du på udkig efter toppe med print, eller toppe som er helt enkle? Måske en top med blonder eller en i et let transparent look?

Lækre materialer og smukke rå detaljer kendetegner de mange toppe fra det danske brand. De mange lækre toppe afspejler sæsonens mange farver og forskellige trends.

Men det betyder ikke, at du ikke kan bruge de lækre toppe i flere sæsoner.  NÜ´s mange toppe er produceret i lækre luksuriøse materialer, som kan holde sæson efter sæson.

Cover-up med en lækker blazer fra NÜ

En lækker blazer fra NÜ er den ultimative cover-up. Og med de mange flotte NÜ blazere kan du helt sikkert finde én, som passer helt perfekt til dig og din personlighed.

En blazer er uundværlig, og er efterhånden blevet en meget populær del af mange kvinders klædeskab. Blazere hører nemlig ikke længere kun til hos mænd. Mange kvinder er begyndt at bruge den meget elegante og mere sofistikerede beklædningsdel. Både til hverdag og til fest.

De flotte blazere fra NÜ fås i mange forskellige designs, farver og moderne snit. Så uanset om du skal bruge en NÜ blazer til fest, en dag på jobbet eller helt andre begivenheder, så er der i det store udvalg helt sikkert en blazer, som passer til netop din stil.

Mangler du en flot NÜ jakke?

Det er ikke kun flotte blazere, som NÜ har designet. Med til det store udvalg finder du også mange forskellige flotte jakker.

Det samme gælder for jakker som for blazere, dem kan kvinder sjældent få for mange af. En jakke skal som en smuk blazer også altid passe flot til dit outfit.

NÜ´s mange jakker opfylder den praktiske funktion. Funktionen som primært er at holde dig varm og tør, men bare på en trendy måde. Uanset årstid og hvad du skal bruge din jakke til. Udover at være praktisk kan jakken også være med til at fortælle lidt om, hvem du er og fortælle lidt om din personlighed.

Du kan blandt andet finde disse mange forskellige jakker i NÜ´s store sortiment

 • Korte jakker
 • Lange jakker
 • Figursyede jakker
 • Overgangsjakker

Fælles for dem alle er, at de har NÜ´s rå look, som er kombineret med mange fine feminine detaljer. Jakkerne er kendetegnet af detaljer som nitter, broderier og applikationer, som er med til at give jakken en helt særlig twist.

Mangler du ofte bukserne som kan det hele?

Eller måske næsten kan det hele? Bukser er et vigtigt element i din påklædning hver eneste dag. En smart buks er med til at angive din stil og er derfor et absolut must have i enhver garderobe, det gælder naturligvis også i din.

Bukser skal kunne sættes sammen med det meste af det andet tøj, som du har i dit skab. Derfor er det også vigtigt, at dit klædeskab har forskellige bukser, som du altid kan vælge imellem.

NÜ har designet en lang række af forskellige bukser, som alle kendetegner den sofistikerede og rå stil, som mærket især er kendt for.

Pasformen på NÜ bukser er særdeles vigtig og er afgørende for, hvordan du oplever dine bukser, når de kommer på.

Hos os finder du et bredt udvalg af lækre bukser fra NÜ, som alle er karakteriseret ved et feminint look i mange spændende kombinationer.

Er du på udkig efter en rå, men feminin blazer, eller et par bukser med lækre små detaljer? Her hos os finder du et bredt udvalg af de mange lækre produkter fra NÜ. Produkter og styles der alle er designet i den rå og sofistikerede stil, som mærket lige siden start har været særligt kendt for.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første