Minus
Kategorier
Størrelse

Minus

Minus er skandinavisk modetøj, der bliver designet ud fra et personligt perspektiv. Brandet er med dansk oprindelse, som gør meget ud af at holde sig til den skandinaviske stil og til de minimalistiske tendenser, som i dag i høj grad præger det danske modebillede.

Minus har siden deres grundlæggelse i 1998 designet tøj til den kvalitetsbevidste kvinde. Brandet er især kendt for deres kjoler, jakker og store udvalg af basisstrik hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Vælger du at klæde dig i Minus tøj, er der rig mulighed for at skille sig ud fra mængden og dermed tage chancer på modefronten samtidig med, at du bevarer de feminine silhuetter og figursyede styles.

Leder du efter et stort udvalg af Minus tøj?

Så er du landet det helt rigtige sted. I vores brede sortiment af Minus tøj er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske og altid store udvalg af blandt andet:

  • Kjoler
  • Cardigans
  • Bukser
  • Skjorter
  • Blazere
  • Jeans

Der kommer løbende nye produkter hjem fra det danske brand, hvorfor du altid er sikret trendy og moderigtigt design fra Minus. Brandet forstår nemlig at skabe kollektioner og styles, som har rødder fra de nyeste trends, men er designet med deres eget snit og twist, som kendetegner den klassiske skandinaviske og minimalistiske stil. På den måde har du altid mulighed for at finde det lækreste tøj, som giver dig et unikt look.

Er du på udkig efter for eksempel en Minus frakke, Minus skjorte, Minus bukser, Minus cardigan, Minus jeans, Minus strik, Minus blazer eller noget helt andet, så skal du jævnligt holde øje her på siden.

Minus tøj til enhver anledning

Minus tøjet er altid kendetegnet ved høj kvalitet og en særlig god pasform. Tøjet er enormt alsidigt, hvilket betyder, at kjolen som du festede og dansede i lørdag aften, også fungerer som pænt hverdagstøj på jobbet ugen efter. Her handler det blot om, hvordan du vælger at style det.

Det eneste du skal gøre, er bare at tilføje brandets styles med forskellige accessories efter dit eget valg. Så får du med garanti et lækkert og personligt udtryk, som kendetegner netop dig og din personlighed.

Minus dametøj i lækker kvalitet og med et strejf af detaljer

Tøjet fra Minus er præget af super lækre materialer, som gør, at man straks har lyst til at købe hele kollektionen. Minus dametøj henvender sig til den selvbevidste kvinde, som godt kan lide det tidløse og enkle look, men samtidig også godt vil have et strejf af lækre detaljer.

Tøj siger meget mere om vores personlighed, end mange går og tror. Vil du gerne vise omverdenen, at du er tjekket og med på moden, men samtidig tør at gå dine egne veje og skabe et personligt look, så er Minus det helt rigtige brand for dig.

Kan man få for mange kjoler?

Svaret er kort og godt: NEJ! Kjoler kan man som kvinde aldrig få for mange af. Uanset om det er til hverdag eller til fest, så er kjoler generelt uundværlig i garderoben.

En kjole passer til alle sæsoner og årstider, og byder på mange forskellige stylingsmuligheder, da de ser fantastiske ud med alt slags fodtøj og diverse accessories.

Den smukke og tidløse Minus kjole

Mangler du en festlig kjole, som er både klassisk og enkel, så har Minus bestemt også noget at byde på i den kategori. Brandet er fantastisk til at skabe og designe kjoler, som giver et både sofistikeret og eksklusivt look til alle anledninger.

Din Minus kjole kan både fremstå enkel og elegant, lige såvel som den kan fremstå farvestrålende og skille sig ud. Det handler blot om, hvordan du vælger at bære den og style den.

Med et par farverige stiletter eller sneakers, eller med en Minus blazer i en flot kontrastfarve til den sorte kjole, kan du skabe dit helt eget look. Ved at style din Minus kjole til den oplagte anledning eller begivenhed, om det er til hverdag eller til fest, så kan du skabe din egen helt personlige stil.

Minus er tøj til den stærke og selvstændige kvinde

Minus tøj er særligt til dig, der er selvstændig og uafhængig. Dig der sætter ambitiøse mål i livet og samtidig finder det vigtigst at holde sammen på familien. Minus er tøj til dig, der føler dig selvsikker om din garderobe, dig der forstår at skabe din egen personlige stil, og ikke vælger tøj ud fra andres meninger og opfattelse.

Kort sagt er tøj fra Minus til dig, der forstår at holde fast ved dine egne meninger og holdninger, samt til dig der er stærk og selvstændig – også hvad der angår dit tøj.

Find Minus udsalg og Minus nyheder online

Brandet kommer løbende med trendy og moderne nyheder, og netop nyheder fra Minus kan du altid finde her på siden. Dette betyder også, at der sommetider skal gøres plads til nyt, så et godt Minus tilbud kan du derfor også være heldig at finde. Er du på udkig efter stilfuldt og lækkert Minus tøj på udsalg online, eller på jagt efter de seneste Minus nyheder? Så finder du altid et bredt sortiment fra det danske brand her på siden.

Vi er stolte af at være Minus forhandler, som altid er først med de seneste nyheder og de bedste udsalgspriser.

Bliv en del af Mary’s kundeklub