Leggings
Størrelse
Mærke
Kategorier

Tights / leggings

Leggings som også kaldes for tights, er efter mange års pause blevet højeste mode igen, og efterhånden har de mange forskellige leggings fået en stor plads i mange kvinders garderobe.

Leggings og tights har mange fordele. De er super behagelige og bløde at have på, og så kan de bruges til de mange andre ting, som du allerede har i dit klædeskab.

Med andre ord så følger der med et par leggings et hav af kombinationsmuligheder. Uanset din stil og personlighed så vil et par leggings, altid kunne pifte din garderobe lidt ekstra op.

Leggings kan bruges til alt

Et par lækre leggings er den helt perfekte måde at tilføre din stil et feminint, råt eller sporty look. Leggings er utrolig behagelige at have på. Den gode pasform er helt sikkert også grunden til, at de igen har høstet stor popularitet hos mange kvinder.

Du kan bruge leggings til stort set alt. For eksempel under en kjole sammen med et par smarte sneakers. Ved at bære dine leggings på en sådan måde får du et casual og sporty look. Eller brug dem alene sammen med en flot sommer skjorte. Med de helt rigtige leggings er det kun fantasien, som sætter grænsen.

Mange forskellige leggings er lig med mange forskellige looks

Her på siden kan du finde et stort udvalg af mange lækre leggings. Modeller som alle er designet med vidt forskellige udtryk, forskellige farver og pasformer. Det betyder også, at du kan bruge de forskellige leggings til mange ting.

Fælles for alle leggings er, at de sidder til på kroppen. Men dog uden at stramme. Med leggings er du fri for, at skulle kæmpe dig ned i et par smalle stramme jeans, og at skulle suge maven ind for at knappe eller lyne lynlåsen.

Leggings har en fantastisk komfort og stor bevægelsesfrihed, samtidig med at de er utrolig flotte sammen med stort set alt.

Her på siden finder du mange forskellige slags leggings såsom blandt andet:

  • Leggings med lige ben
  • Ensfarvet eller mønstrede leggings
  • Leggings i denim

Hvilke slags leggings skal jeg vælge?

Leggings med lige ben

Leggings med lige ben er nok de mest populære leggings og dem, som er de mest kendte. Her på siden kan du finde et stort udvalg af leggings, som alle har lige ben, og som alle har den velkendte og behagelige pasform, som leggings og tights er kendt for.

Kan du godt lide, som mange andre kvinder, at gå i kjole. Måske endda både sommer, efterår og vinter - så fortvivl ej. Et par leggings med lige ben under en smuk kjole er super flot. Det gælder uanset, hvilken en årstid det er.

Vil du gerne skabe et sporty look, kan du sammen med din kjole og leggings tilsætte et par lækre farverige sneakers. Det skaber et afslappet, elegant og sporty look, som der med garanti vil blive lagt mærke til.

Du kan også bruge et par læder leggings med lige ben. Det vil give dig et lækkert og frækt outfit, som også er råt og med kant.

Fælles for de mange leggings med lige ben er, at de er perfekte til at fremhæve din figur og dine former. Præcis fordi de sidder stramt på kroppen, og derfor fremhæver dine flotte ben.

Ensfarvet eller mønstrede leggings

Her hos os finder du et stort udvalg af lækre leggings. Både de helt enkle som er ensfarvet, men også leggings med forskellige smarte mønstre.

Uanset hvilke leggings du vælger, er alle skabt i en fantastisk kvalitet og med en perfekt komfort, som lader din hud ånde.

Ensfarvede leggings kan du bruge sammen med det meste andet tøj. Brug dem sammen med en kjole og skab et meget feminint look. Eller brug de ensfarvede leggings sammen en flot habitjakke. Det giver dig et klassisk og sofistikeret look, som er flot til en festlig aften i byen.

Vil du gerne have et mere iøjnefaldende look, så er leggings i forskellige mønstre utrolig flotte. Brug dem sammen med en kort jakke som viser din talje. Eller brug de mønstrede leggings sammen med en flot enkel skjorte.

De mønstrede leggings vil helt klart få dig til at stråle, uanset hvilke slags du vælger.

Leggings i denim

Det er ikke alle kvinder, som føler sig godt tilpas i et par cowboy jeans. Her kan et par leggings i denim være en fremragende stedfortræder i stedet for de stramme bukser.

De smarte denim leggings har nøjagtig samme udseende som et par almindelige jeans. Den eneste forskel er bare, at de ikke strammer, og der heller ikke er en knap eller lynlås at tage hensyn til.

Leder du efter et par leggings til at have under din sommerkjole, eller et par du kan bære sammen med en klassisk blazer? Så finder du et bredt udvalg af lækre leggings og tights her hos os.

Her finder du leggings i flere forskellige farver og mønstre. Alle med en helt fantastisk pasform og i en super lækker kvalitet.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første