LauRie
Størrelse
Kategorier

LauRie

LauRie er bæredygtig mode, der siden 1987 har designet moderigtigt komfortabelt tøj til kvalitetsbevidste kvinder. Firmaet LauRie lægger særligt vægt på, at tøjet skal være behageligt at have på samtidig med, at det produceres ud fra en bæredygtig tankegang. Hvilket er noget langt de fleste lægger stort vægt på i nutidens verden.

LauRie har siden deres grundlæggelse med stor succes formået, at brænde sig fast, som en anerkendt del af modebranchen. Særligt det store basisprogram af bukser er blevet meget populært. Med et af Europas største bukseudvalg findes der helt sikkert en LauRie buks til alle.

Bæredygtigt tøj fra LauRie til kvalitetsbevidste kvinder

LauRie er bæredygtigt mode uden sundhedsskadelige kemikalier. Med deres store erfaring siden 1987 hvor virksomheden blev grundlagt, har LauRie en lang tradition bag sig som leverandør af komfortabelt tøj til den kvalitetsbevidste og moderne kvinde. Bæredygtighed i form af mad, tekstiler osv. er blevet et bevidst valg for mange.

Med tøj fra LauRie kan du roligt læne dig tilbage og nyde følelsen af et bæredygtigt valg på din egen krop. Det er godt for dig, godt for de mennesker der producerer det og godt for vores planet. Vi ved udmærket, at et par bukser ikke kan redde verden, men det kan altid være et godt sted at starte.

Er du bevidst om bæredygtighed, så kan du med tøj fra LauRie have god samvittighed fra inderst til yderst.

Hvad er bæredygtigt tøj?

Ordet bæredygtighed er et ord vi hører mere og mere, og noget som de fleste har større og større fokus på. Men hvad betyder det egentlig, at dit tøj fra LauRie er bæredygtigt?

Bæredygtigt tøj er fremstillet af tekstiler, som er produceret under store krav til, hvilke råvarer der bliver brugt til at producere tøjet, hvordan det forarbejdes og hvilket aftryk det sætter på vores verden. En af de helt store synder når det gælder forurening af vores miljø og dårlige arbejdsvilkår, er nemlig tekstilindustrien. Det vil LauRie være med til at sætte en stopper for, og har derfor valgt at producere bæredygtigt tøj, som er godt for hele vores verden.

Oeko-Tex certificeret tøj fra LauRie

Med tøj fra LauRie får du kvalitetstøj, der er bæredygtigt i forhold til design, materialevalg og produktion. I tøj som der er produceret konventionelt, er der ofte rester af kemikalier, som der gradvist frigøres, når tøjet bliver taget i brug. Og de kedelige kemirester havner i dig, der bærer tøjet.

I 2006 blev LauRie som det første dametøjsmærke i Danmark Oeko-Tex certificeret. Oeko-Tex vil sige at være verdens førende sundhedsmærkning indenfor tekstiler og er din garanti for, at der ikke er farvestoffer og kemikalier i tøjet, som skader din hud og dit helbred.

Oeko-Tex certificeret tøj fra LauRie er din garanti for, at tøjet er hud- og miljøvenligt. Du kan derfor være sikker på, at for eksempel lynlåsen i dine Oeko-Tex LauRie jeans er fremstillet uden sundhedsskadelige kemikalier og stoffer.

Bukser fra LauRie med en fantastisk pasform

Hos os finder du et stort udvalg af de populære LauRie bukser, der med deres fantastiske pasform fremhæver dine bløde kurver og dine fantastiske former på smukkeste vis.

Bukserne findes i mange forskellige designs, mønstre, farver og længder, så der er stor mulighed for at finde dig et par bukser til både hverdag, fest og hvad der ellers må komme.

LauRie bukser til enhver lejlighed

Med et par skønne bukser fra LauRie er du sikret en særdeles god pasform og et lækkert design, som du kan bruge hele året rundt og til alle anledninger. Om du er på udgik efter et par jeans til hverdagsbrug eller et par LauRie bukser med festlige detaljer som for eksempel med et flot mønster eller med guldtråde, så finder du bukser fra det populære brand til enhver begivenhed her hos os.

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du kan mixe og matche dine overdele med lækre LauRie bukser. Find dit perfekte og personlige look ved at prøve dig frem.

Stort udvalg af tidløs design på udsalg fra LauRie

To gange om året kommer der nye kollektioner med tidløst design fra LauRie. Styles som er beregnet til at blive elsket og til at blive brugt sæson efter sæson. Om det er skjorter, bukser, blazere eller noget helt andet, så bliver hver enkelt style skabt med øje for nutidens tendenser. Alle produkter bliver skabt med et fokus på fit og komfort.

I og med LauRie kommer med nye kollektioner af lækkert design to gange om året, kan det også blive nødvendigt at rydde lidt ud, så der er plads til alle nyhederne fra det populære brand. Derfor finder du i vores udsalgskategori ofte LauRie udsalg, som er svært at sige nej til. Selvom du finder LauRie på udsalg, så er det naturligvis stadig, den samme gode kvalitet du får.

LauRie er til stilbevidste kvinder i alle aldre verden over. Kvinder der sætter pris på enestående kvalitet og uovertruffen komfort. Vi er derfor stolte af at være godkendt LauRie forhandler.

Bliv en del af Mary’s kundeklub