Kaffe
Kategorier
Størrelse

KAFFE

Er du på udkig efter lækkert og stilrent tøj fra Kaffe? Så kan du her på siden finde et stort udvalg af de mange populære produkter. Kaffe er et dansk brand, som er kendt for at skabe tidløse kollektioner. Primært til den naturlige, feminine og modebevidste kvinde.

De mange forskellige kollektioner fra Kaffe består af smukke klassikere. Som alle er flot dekoreret med skønne feminine detaljer. Blandt de mange produkter finder du klassiske skjorter, velsiddende bukser, nederdele og mange lækre kjoler.

Det velkendte danske brand formår at inddrage den nordiske stil i deres produkter. Hver kollektion er en skøn forening af tonede farver, flotte mønstre og et gennemgående minimalistisk design. Som hver især taler deres helt eget sprog.

Er du på udkig efter flot og tidløst tøj som er designet i en moderne skandinavisk stil. Så bliv inspireret af Kaffe´s tøjkollektioner lige her.

Klæd dig i en smuk klassiker

Kjoler er et must have. Det gælder alle kjoler, både de lange og de korte modeller. De stramme og dem som er oversize. Kjoler er kommet for at blive. Det gælder også for de mange smukke kjoler fra det danske brand Kaffe.

Fælles for Kaffe´s mange kjoler er et feminint og elegant look. De er alle skabt i flotte naturlige farver, som giver dig et sofistikeret og elegant look. De kan alle styles, enten op eller ned. Afhængig af dit humør og hvilken en sammenhæng eller begivenhed du vil bruge din kjole i.

Du kan i Kaffe´s store kjole sortiment finde mange forskellige slags kjoler. Blandt andet løse kjoler som giver dig et elegant og afslappet look. Specielt hvis de bæres sammen med bare ben og et par flade sandaler.

De tætsiddende og elegante kjoler fra Kaffe giver dig et flot business look. Som både er tidløst og klassisk, og som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Men også skønne feminine kjoler som bindes med et bindebånd rundt omkring din talje, er at finde i store kjole sortiment.

Alle kjoler fra Kaffe er skabt til at puste liv i de gamle velkendte klassiske kjolesnit. Derfor kendetegnes alle kjolerne fra Kaffe af rene nordiske iøjnefaldende linjer, som både er smukke på en sofistikeret og klassisk facon.

Skjorten fra danske Kaffe er et must have

En skjorte fra Kaffe er ligesom de smukke kjoler, fra samme brand, et elegant must have i din garderobe. Skjorter er en sand klassiker, som rent faktisk kan fortolkes i det uendelige. Den kan bruges til stort set alt. Lige fra en smart nederdel til et par velsiddende bukser. Under en habit jakke eller sammen med et par lækre løst- eller tætsiddende shorts.

Skjorter hører sig derfor ikke kun til blandt mænd. Skjorten er efterhånden også blevet en foretrukken favorit blandt rigtig mange kvinder. Det danske brand Kaffe har designet flotte skjorter, som alle passer ind i den feminine garderobe. Og som passer til mange forskellige kvinder og stilarter.

Stilen spænder vidt. Lige fra mange flotte mønstre, til enkle ensfarvede skjorter, som giver et elegant udtryk. De kan alle bruges forskelligt. De kan bløde dit udseende op, eller de kan skabe et mere stramt udtryk. Det er helt op til dig.

Hold dig varm i en skøn strik fra Kaffe

Selvom det nogle gange kan føles lidt kedeligt at klæde dig i en smuk strik, behøver det dog langt fra at være tilfældet.

Kaffe har designet en lang række striktrøjer, som specielt ikke er kedelige - tværtimod. Uanset om det er til en arbejdsdag på kontoret, en dag derhjemme eller en hyggelig café tur ude i byen.

Blandt de mange forskellige striktrøjer fra Kaffe finder du blandt andet:

  • Striktunika
  • Strikpullover, både med og uden lange ærmer
  • Bolero strik
  • Strikcardigan

Alle er designet i deres helt eget snit og stilart og i hver deres smukke farve. Med andre ord er der strik for enhver smag.

Moderne bluser for enhver smag

Med i Kaffe´s store sortiment kan du finde et væld af smukke bluser. Alle i forskellige farver, mønstre og designs. Bluser er uundværlige i en kvindes garderobe, og kan pifte enhver kvindes hverdagsgarderobe op.

I Kaffe´s store udvalg finder du mange forskellige bluser, i mange forskellige stilarter og farver. Mangler du en smuk bluse, en rullekravetrøje eller en helt almindelig basic bluse, som kan bruges til lidt af hvert. Så har Kaffe noget for enhver smag.

Kaffe er først med de nyeste nyheder

Kaffe er et moderne brand. Som altid bestræber sig på at være først med alle de nyeste moderne tendenser og materialer. Det gælder alt lige fra skjorter, bukser og klassiske smukke kjoler.

Derfor kan du i Kaffe´s sortiment altid finde et nyt og moderne udvalg af lækkert dametøj. Alle modeller fortæller tidens tendenser, farver og moderne snit. Kaffe´s design er klar, og hvert produkt taler deres helt eget sprog.

Med de mange produkter fra Kaffe er du garanteret nogle smukke klassiske produkter, som aldrig bliver kedelige at finde frem fra din garderobe.

Her på siden finder du et stort udvalg af produkter fra det velkendte brand Kaffe.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første