Jensen
Størrelse
Kategorier

Jensen

Gennem hele kollektionen af Jensen tøj er der en rød tråd, der forbinder hver enkelt style, så du har mulighed for at kombinere og dermed skabe din egen personlige stil. Der findes flere forskellige moderne serier fra det danske tekstilbrand, som der er en del af BTX Group.

Find modebevidst dametøj fra Jensen her hos os og bliv klædt på i moderne og tidløst design, som du vil elske at fylde din garderobe med.

Leder du efter modetøj fra Jensen Woman?

Så finder du her et stort udvalg fra det danske tøjbrand Jensen Woman. Jensen Woman designer tidløst og moderne modetøj til kvinder, og har blandt andet et lækkert udvalg af hverdags styles i deres kollektioner.

Med dametøj fra Jensen Woman er der altid fokus på den gode pasform, sæsonens flotte farver og mønstre. Tøjkollektionerne henvender sig til den moderne kvinde, der ønsker at mixe og matche på tværs af kollektionerne. Den røde tråd der forbinder, hver enkelt style i Jensen Woman gør, at du netop har mulighed for at kombinere de forskellige styles, præcis som du vil.

Jensen dametøj – en del af BTX Group

Jensen Woman blev i 1999 overtaget af BTX Group hvis oprindelige koncernnavn indtil 2006 hed Brandtex. Udover Jensen Woman står BTX Group også bag kendte tekstilbrands som Brandtex, Ciso og Signature.

Jensen Woman har mange års erfaring med at designe og fremstille kvalitetstøj i tidløst design. Netop derfor har Jensen Woman´s designteam også en stor viden om, hvordan man designer tøj til kvinder, så det får den helt perfekte pasform.

Du finder i Jensen´s brede sortiment af dametøj altid klassiske og tidløse styles, som samtidig følger tidens trends. Både hvad der angår farver, print og fit.

Hver kollektion fra Jensen Woman har masser af funktionelle styles til hverdag, som samtidig let kan kombineres og styles op eller ned alt efter, hvilken anledning tøjet skal bruges til.

Dette betyder, at du får et bredt udvalg af smart tøj med mange kombinationsmuligheder, så du nemt kan skabe din helt egen personlige stil. Med tøj fra Jensen Woman vil du altid føle dig moderigtig, godt tilpas og smart.

Skab din egen stil med en Jensen nederdel

Jensen tilbyder et bredt udvalg af nederdele, der følger sæsonens trends og moderne snit. Nederdele er en tidløs klassiker, som har rigtig mange anvendelsesmuligheder. Ved at vælge en Jensen nederdel får du en model, der kan bruges året rundt og til enhver anledning.

Nederdele er et must-have i enhver kvindegarderobe, da den kan bruges til stort set alle anledninger. Med en nederdel har du uendelige stylings muligheder. Og med en nederdel er du altid stilet og smart klædt.

Du finder nederdele fra Jensen Woman i forskellige designs, enkelte eller mønstrede, så der er rig mulighed for at finde en model, der netop passer til din stil.

Jensen bukser giver den helt rigtige komfort og har den perfekte pasform

Jensen har altid været kendt for deres bukser, som alle er designet i den højeste kvalitet med særlig fokus på ekstra god pasform og komfort. Du finder et bredt udvalg af Jensen bukser i forskellige designs og kvaliteter.

Mange af bukserne går igen kollektion efter kollektion, blot i nye farver og med nye prints. De mest populære klassiskere er naturligvis altid at finde. Udvalget du finder her, vil ofte være:

  • Bukser i denim
  • Twillbukser
  • Bukser med stretch
  • Højtaljede bukser
  • Lavtaljede bukser

Jensen har bukser til enhver stilart og i mange forskellige farver. Om du skal bruge dem til hverdag eller til fest, så vil der helt sikkert altid være en model, som du kan bruge og ikke mindst føle dig godt tilpas i.

Hold dig varm med Jensen overtøj hele året

Mangler du den helt rigtige vinter-, forårs-, efterårs- eller sommerjakke? Så har Jensen med garanti en til dig, som du vil nyde at holde varmen i uanset årstid. Jensen Woman byder på et flot udvalg af jakker og frakker, hvor du kan finde noget for enhver smag og til enhver anledning.

Jensen overtøj er lavet i en god kvalitet og i gode og praktiske materialer, som er med til, at du kan modstå vejret. Derudover er alle modeller lavet i tidløst design, som sikrer dig, at du kan bruge jakken sæson efter sæson.

Den helt rigtige Jensen frakke finder du her på siden. Alle Jensen kollektioner byder på flere forskellige damefrakker og jakker i flere materialer. Hver enkelt model er designet i god kvalitet ,hvor der især er fokus på komfort og pasform.

Stort udvalg af flotte styles fra Jensen Woman

Kollektionerne fra Jensen Woman er mange, og produktsortimentet bugner af skønt dametøj såsom bluser, bukser, jakker, kjoler, jeans, nederdele, short, frakker, skjorter og meget mere.

Jensen har forsøgt at skabe et koncept af kollektioner, hvor du altid kan finde flotte styles, der passer perfekt sammen.

Mix for eksempel en flot Jensen bluse med et par flotte bukser og en cardigan eller en jakke til. Med andre ord, så kan du style Jensen Woman tøj til enhver anledning.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første