Jeans
Størrelse
Mærke
Kategorier

Jeans

Enhver modebevidst kvinde bør som minimum at have 2 par yndlingsjeans i garderoben. Et par sorte jeans og et par blå klassiske er så godt som uundværlige, da de kan styles på et væld af måder og til enhver anledning.

Jeans passer til alt og er lette at dresse op eller ned med sko og andet tilbehør og accessories. Uanset om du er til slim, flare eller loose jeans, så finder du her på siden et stort udvalg af smarte dame jeans, som passer til enhver modebevidst kvinde.

Brug dine jeans til både hverdag og fest

Uanset om du skal på arbejde, på café med veninderne eller til fest, så kan du til enhver anledning troppe op i et par lækre jeans. Dine yndlingsjeans vil med stor sandsynlighed redde dig ud af mange tøjkriser.

Ved at style dine jeans med en T-shirt og et par sneakers vil du møde smart ind på jobbet. Vælger du en finere bluse, et par stiletter og nogle flotte accessories i form af smykker og lignende, vil du være klar til at tage til en mere festlig begivenhed. Dine jeans giver dig mulighed for at kombinere og skabe et unikt udtryk på kryds og tværs.

Køb de rigtige jeans i god kvalitet fra start

Netop fordi du vil bruge dine jeans igen og igen, kan det godt betale sig at investere i nogle virkelig gode modeller i særlig god kvalitet. Der findes næsten ikke noget værre end at have et par jeans på, som ikke sidder særlig godt. Et par jeans der enten sidder for stramt eller for løst, er tæt på at være uudholdeligt at have på. Du vil derfor ganske enkelt ikke komme til at føle dig godt tilpas i sådan et par, og det vil helt klart være en skam.

Lige så ubehageligt som det er at hoppe i et par jeans, der ikke sidder ordentligt, lige så fantastisk er det at få det helt perfekte par på. Vælg derfor at købe de rigtige jeans i en god kvalitet fra start for at få mest muligt ud af dem.

Find de jeans modeller der passer dig bedst

Der findes rigtig mange damejeans – jeans der sidder på vidt forskellige måder. Uanset din kropsform kan du derfor også finde smarte jeans, der passer helt perfekt til din figur. Afhængigt af hvad du vil fremhæve ved din krop, kan du finde et hav af forskellige jeans til damer, som er særligt ideelle for dig.

Vil du fremhæve dine ben, kan du med fordel vælge at kigge på bootcut jeans. Disse modeller har et let svaj ved anklerne, hvilket er med til at få dine ben til at syne længere. Især hvis du vælger at kombinere denne jeans model med et par høje hæle, som vil være med til at sætte fokus på dine flotte ben.

Ønsker du derimod at skabe opmærksomhed mod din bagdel, så kan det være oplagt at kigge på et par skinny jeans. De tætsiddende jeans sidder flot på din bagdel og på dine ben, så med en skinny model får du sat fokus på netop disse områder.

Jeanstyper til forskellige stilarter

Der findes et hav af forskellige jeanstyper til damer. Her kan blandt andet nævnes:

  • Skinny jeans
  • Baggy jeans
  • Boyfriend jeans
  • Straight jeans

Med et par stramme sorte jeans går du aldrig forkert i byen. Sådan et par bør alle kvinder at have i deres klædeskab, da de stort set kan bruges til ethvert outfit i enhver situation og til enhver anledning.

Brug for eksempel et par sorte skinny jeans sammen med en blondetop og et par stiletter om sommeren, eller brug dem sammen med et par fede støvler og en lækker striktrøje, når du skal ud om efteråret.

Det samme gælder for et par blå jeans. De er også uundværlige og et must i enhver kvindes garderobe. Ligesom de sorte modeller så kan de blå også styles og bruges i et hav af situationer.

Med et par baggy jeans eller boyfriend jeans kan du skabe et særligt streetlook. Disse modeller er løse og behagelige og giver dermed et mere afslappet look.

Ønsker du dig et par cowboybukser som balancerer mellem et skinny jeans eller boyfriend jeans? Så skal du kigge nærmere på straight jeans. Straight jeans modellerne sidder tæt, men uden at de sidder lige så stramt, som et par skinny jeans.

Dress dine jeans op eller ned

Et par jeans kan skabe rigtig mange forskellige looks. Det afhænger oftest af hvilket fodtøj og hvilken overdel, du sætter sammen med dine jeans. Et par højhælede sko bidrager med et feminint look, som gør dig klar til en tur i byen, mens et par sneakers giver et mere casual udtryk.

I vores store udvalg af jeans til damer kan du også vælge at matche en T-shirt eller en sweatshirt for et mere sporty look, hvor en skjorte og en blazer bidrager til en mere klassisk attitude.

Stort udvalg af jeans til damer

Et par jeans har den fordel, at de oser af ungdommelighed. Et par fede cowboybukser er derfor perfekte til at slå et par år af din oprindelige alder.

Uanset om du leder efter et par blå jeans, sorte jeans, baggy jeans, tætsiddende slim jeans samt mange andre design og modeller, så finder du her på siden et bredt sortiment af fede jeans til kvinder. Hver en form, model og farve har sit helt eget udtryk, så leg med dine attituder ved at vælge dine jeans favoritter ved at købe et par jeans online.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første