Cream
Størrelse
Kategorier

CREAM

Cream er dansk mode til modebevidste kvinder. Brandet har eksisteret siden 2004, og er særligt kendt for sine produkter i boheme stilen, men med et twist af skandinavisk design.

Kendetegnet for Cream´s boheme stil er flæser, blonder, smukke print og romantik. Det er tøj, som er kendt for at have en afslappet pasform, som føles meget behageligt på kroppen.

Siden 2004 har Cream formået at blive et velkendt brand, specielt indenfor den romantiske bohemestil.

Cream favner bredt

Cream har siden 2004 designet tøj til en bred målgruppe af kvinder. Alene på grund af tøjets mange forskellige detaljer og store variationer af designs i de forskellige kollektioner.

Blandt det store udvalg af produkter fra Cream finder du alt lige fra en casual T-shirt til en fin feminin skjorte. Som er dekoreret med mange små blonde dekorationer, print og detaljer.

Tøj fra Cream er både unikt og personligt. Med de mange forskellige detaljer og farver har du mulighed for selv at sammensætte dit helt eget look.

Stjæl opmærksomheden med en smuk skjorte fra Cream

Skjorter er blevet et must-have i de fleste kvinders garderobe. Med de mange forskellige skjorter fra Cream er det i høj grad også muligt at finde en, som passer til dig og din personlige stil.

Hos os finder du både de klassiske ensfarvede skjorter, men også skjorter med mange små detaljer i blonde og med små broderier.

Er du mere til en skjorte i mange forskellige farver, stilarter og forskellige mønstre. Så kan du også finde den her. Fælles for dem alle er at de kendetegner den specielle boheme stil, som brandet Cream er kendt for.

Kjoler i ægte boheme stil fra Cream

Cream er flotte skjorter, bukser og jakker. Alle sammen tekstiler som er designet i den smukke boheme stil. Men kjoler er i høj grad, også en stor del af det velkendte brand. Er du på udkig efter en smuk kjole med et romantisk design, så er kjolerne fra det velkendte brand værd at se efter.
Her på siden finder du et stort udvalg af de mange smukke kjoler i den lidt specielle men helt særlige stil.

Blandt de mange forskellige kjoler finder du:

  • Maxikjoler
  • Slå om kjoler
  • Korte kjoler
  • Lange kjoler
  • Kjoler med og uden ærmer

Hver af kjolerne er designet i deres egen stil og med hver deres pasform. Er du derfor på udkig efter en smuk kjole fra Cream, finder du helt sikkert en, som falder i din smag her på siden.

Stjæl opmærksomheden med lækre boheme bukser fra Cream

Er du på udkig efter et par lækre bukser eller jeans i den velkendte stil, som kendetegner Cream. Så finder du hos os et bredt udvalg, som alle er designet med lækre detaljer.

Blandt de forskellige bukser fra Cream finder du blandt andet også smarte leggings og lækre jeans. De smarte leggings er flotte at bruge sammen med din skjorte eller bluse. Men kan også sagtens bruges under en kjole, hvis du ikke ønsker at have bare ben.  Jeans fra Cream har små detaljer, som gør bukserne ekstra feminine og elegante.

Bukserne fra Cream er alle fantastiske at have på. De er smukke og så kan du bruge dem både til hverdag og til fest. Hele idéen bag Creams boheme kollektioner er, at de alle kan styles sammen og hver for sig.

Cream er også basic

Cream er ikke kun tøj i den kendte boheme stil med masser af flæser, blonder og farverige detaljer. Cream er mere end det, for i det brede sortiment finder du også et udvalg af lækre basic produkter.

Basistøj er det tøj, som burde være i alle kvinders garderobe. Det lækre, men også nødvendige basistøj, er ofte undervurderet. Men basistøj behøver ikke at være kedeligt. Cream har designet en lang række basic produkter, som alle kan redde enhver tøjkrise.

Basic serien fra Cream er bluser og T-shirts med lange eller korte ærmer. Enkle cardigans som både er lange og korte. Fælles for hele den populære basisserie er, at de alle er meget enkle i deres design og udtryk.

Moderne jakker og blazere fra Cream

Udover et væld af smukke kjoler, skjorter, bukser og bluser designer Cream også skønne jakker og feminine blazere. Designet på både jakker og blazere fra Cream følger med årstiden. Mangler du derfor en skøn boheme sommerjakke eller en skøn blazer til foråret, så kan du med sikkerhed finde den i vores udvalg fra Cream.

De mange smukke og feminine blazere har alle fokus på de smukke detaljer. Hver blazer kan du bruge enten til bukser eller til en lækker nederdel. Jakkerne fra Cream kendetegnes på de smukke og feminine detaljer. Men i høj grad også for den lækre og slidstærke kvalitet.

Er du på udkig efter smart tøj i ægte boheme stil. Tøj som meget nemt kan kombineres sammen med hinanden og sammen med andre mærker. Så finder du her på siden et stort udvalg af flot tøj fra det velkendte brand Cream.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første