Ciso
Kategorier
Størrelse

Ciso

Ciso er et dansk brand, som efterhånden høster store roser. Både indenfor og udenfor Danmarks grænser. Det danske brand henvender sig til moderne pluspiger i størrelse 42 til størrelse 56.

Brandet producerer lækkert moderigtigt tøj med stor vægt på god kvalitet, god pasform og god komfort.

Her på siden finder du et bredt udvalg af lækkert tøj fra det danske brand. Tøj som passer til alt - både til hverdag eller til en god aften i byen med veninderne.

Hvem er Ciso?

Hos Ciso er kvalitet en dyd, og derfor bliver der heller aldrig gået på kompromis hverken med materialer eller med designs.

Ciso er moderigtigt tøj, som er designet til piger, som gerne vil skille sig ud fra mængden. Tøjet er til pigen, som gerne vil leve et spændende liv og det må outfittet derfor gerne være med til at udstråle.

Hvert år udvikler det danske brand fire forskellige kollektioner. Kollektioner som hver især byder på flotte og modige designs. Brandet har stor fokus på, at hvert eneste produkt har en helt fantastisk pasform og et flot snit. Snittet skal være med til at fremhæve de kvindelige sider på allerbedste vis.

Her hos os finder du et stort udvalg af mange smukke produkter fra det danske mærke. Blandt andet finder du:

 • Tunikaer
 • Skjorter
 • Cardigans
 • Kjoler
 • Jeans

Klæd dig i en smuk tunika fra Ciso

Her hos os elsker vi de mange smukke tunikaer fra Ciso. De smukke tunikaer findes i mange forskellige farver, mønstre og snit. Du finder blandt andet:

 • Tunika med længe ærmer
 • Tunika med korte ærmer
 • Ensfarvet tunika
 • Flerfarvet tunika

Alle i forskellige snit og flotte farver og nogle med smarte detaljer og skønne bindebånd i taljen. De mange smukke tunikaer fra Ciso er alle produceret i lækre materialer og i en meget høj kvalitet.

Fælles for de klassiske tunikaer er, at de giver dig en fantastisk bevægelsesfrihed, hvor intet strammer de forkerte steder.

En tunika er unik, og så kan du meget nemt bruge den til mange forskellige anledninger. Brug den for eksempel sammen med et par leggings, et par bukser eller et par lækre strømpebukser. Præcis for at skabe din helt egen personlige stil hvad enten den er rå, casual eller feminin.

Mangler du en elegant skjorte?

Hver sæson designer det danske mærke Ciso en helt ny og flot skjorte kollektion. Skjorterne er alle designet i de nyeste og lækreste materialer med små detaljer og i særdeles smukke farvekombinationer.

Skjorterne er alle designet i forskellige snit. Du kan blandt andet både finde skjorter med korte- lange- og ¾ ærmer. Alle med de klassiske gennemgående knapper og enten med eller uden krave.

For Ciso er kvaliteten af hver enkelt skjorte særdeles vigtig. Hver eneste af de mange skjorter du finder her på siden, er produceret i lækre materialer, som er meget behagelig at have på. Blandt andet linned, voile og viscose.

Skjorterne fra Ciso har mange anvendelsesmuligheder. Brug for eksempel skjorten sammen med et par smarte bukser, en lækker nederdel eller under en af de flotte cardigans fra Ciso.

Varm kroppen i en lækker cardigan fra Ciso

Cardigans kan mange ting. De kan være med til at holde dig varm på en kold vinterdag, men de kan også være med til at give ethvert outfit et ekstra pift.

Her på siden finder du mange forskellige cardigans fra Ciso. Du kan blandt andet finde cardigans i tykke men også i tynde kvaliteter alt afhængig af, hvad du skal bruge din cardigan til.

De smukke cardigans er alle produceret i lækre materialer og stoftyper, som blandt er bomuld, viscose, jersey og forskelligt strik.

Bliv festens midtpunkt i en smuk kjole fra Ciso

Det danske brand Ciso er specielt gode til at designe flotte kjoler til kvinder i størrelse 42 til størrelse 56. Kjolerne er alle smuk udformet, og er meget behagelige at have på.

Ciso har designet en lang række kjoler i den samme gode kvalitet, som mærket er særdeles kendt for. Du finder blandt andet:

 • Maxikjoler
 • Knælange kjoler
 • Korte kjoler

Kjoler er in og et must have i enhver kvindes garderobe. De er fantastiske og feminine, og så kan du bruge dem hele året rundt. En kjole behøves ikke kun at bruges alene, men er flotte sammen med et par leggings eller et par strømpebukser - specielt hvis vejret er koldt.

Jeans fra Ciso er uundværlige

Jeans er svære at undgå og især de smukke jeans fra Ciso, er svære at komme udenom. De har en fantastisk pasform også selvom de er i størrelse 42 til 56.

Du kan kombinere de mange flotte jeans fra Ciso sammen med blandt andet en smart jakke, en flot strik cardigan eller en smart skjorte.

Jeans fra Ciso er flotte, uanset om du bedst kan lide et sporty, feminint eller et klassisk look.

Leder du efter en smuk cardigan, en lækker skjorte eller et par jeans med god pasform? Så er de mange forskellige produkter fra Ciso helt sikkert værd at kigge efter.
Her på siden finder du et stort udvalg af de lækre produkter, som alle matcher flot til plus piger, der gerne vil skille sig ud fra mængden.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første