Etage
Størrelse
Kategorier

Etage

Etage er et dansk brand, som producerer kvalitetstøj til kvinder i alle aldre. Brandet er især kendt for deres høje kvalitet af jakker og overtøj.

Det danske brand finder stor inspiration i udlandet. Hvor trends og nye tendenser fra den internationale modebranche ofte finder vejen frem til Etage´s store tegnebræt.

Er du på udkig efter en lækker jakke i høj kvalitet. Så finder du her på siden, et stort udvalg af smukke jakker og overtøj fra dametøjsbrandet Etage.

Funktionelt og moderne overtøj

Den danske tekstilvirksomhed har i mange år produceret funktionelt overtøj. Kendetegnet ved de mange jakker er de synlige skandinaviske undertoner. Samt den super gode pasform som passer til alle kvinder, uanset alder.

Nye moderne farver og produkter af høj kvalitet og en god pasform. Alle lavet i kvaliteter som betyder, at alle kvinder kan bære en af de flotte jakker fra det danske brand

Etage jakkerne er hver især deres egen. Nogle mere iøjnefaldende med farverige detaljer. Andre er helt enkle og uden mærkbare små detaljer.

Den store forskel i de mange produkter betyder, at der hos Etage bliver produceret jakker for enhver smag og til enhver alder. Hvilket i høj grad også har haft stor betydning for brandets store popularitet.

Etage jakken er et must have

De smukke jakker fra Etage er et sandt must have i din overtøjsgarderobe. Med det lette udseende og de mange flotte farver, kan en jakke fra Etage bruges til det meste.

Fælles for de lækre jakker er pasformen, som betyder, at alle kvinder, uanset alder, kan bære en af de smukke jakker. Det er overtøj og jakker, som er produceret i høj kvalitet og i gode materialer. Det sikrer dig den bedste komfort i alt slags vejr.

Jakker til enhver lejlighed

Etage jakker er ikke kun smukke dynejakker. Men er også jakker, som kan bruges til mange forskellige ting og til mange formål.

Blandt det store udvalg af jakker kan du blandt andet finde:

  • Regnjakker
  • Forårsjakker
  • Dunjakker
  • Korte jakker
  • Lange jakker
  • Vindjakker

Etage jakkerne er mere end bare en jakke. Det er blandt andet en funktionel jakke til skovturen, en skøn lang og vamset dunjakke til de kolde vinterdage eller en kort smart jakke, som viser din talje.

Hver jakke er sin egen, og derfor er der på de forskellige modeller også stor forskel på udsmykning og detaljegrad. Nogle jakker er designet i en meget simpel stil og holdt i samme farve. Mens andre er fint dekoreret med små blomster, farvede lynlåse eller sågar i sølvfarvet stof.

Med en flot jakke fra Etage kan du være sikker på at trække opmærksomhed, hvor end du bevæger dig.  De smukke materialer og den lækre kvalitet, skinner igennem på hver eneste jakke fra det danske brand. Uanset hvilken farve og hvilken form jakken har.

Jakker designet med inspiration fra hele verden

Inspirationen til Etage´s mange jakker bliver ofte hentet fra det store udland. Design teamet, som står bag de mange forskellige modeller af jakker, henter ofte deres inspiration i andre dele af verden. De sørger dog altid for at kombinere de nye trends med det skandinaviske look og stil.

Det betyder, at du altid kan være sikker på at finde den sidste nye mode i Etage´s mange jakkemodeller.

En klassisk jakke som passer til alt

Jakkerne fra Etage er alle elegante. De er feminine og den super gode pasform, får enhver kvinde til at føle sig godt tilpas. Uanset hvilken en af de smukke jakker det handler om. Det gælder uanset om jakken skal bruges til en gåtur i skoven, en tur på stranden eller til en tur på café.

Fælles for mange af de populære jakker er den enkle og klassiske stil, som med sine nordiske undertoner passer smukt til meget andet tøj i enhver kvindes garderobe. Brug for eksempel en kort jakke fra Etage sammen med dine jeans eller nederdel og fremvis din talje.

Eller brug en af de lange dunjakker som varmer dine ben på en blæsende efterårsdag. En smart regnjakke, som er vind- og vandtæt er også lækker. Jakken kan overraske med et magic print, som kommer frem på jakken, når det regner. Det viser sig ved, at jakken får et smukt mønster, når den bliver våd.

Etage jakker til den sporty kvinde

Etage jakker er klassiske og meget enkle, ofte i nedtonede nuancer. Men er du mere til det sportslige look, og kan du godt lide friske farver, så finder du blandt Etage´s store sortiment også flotte jakker, som har et meget sporty look.

Her er der knald på farverne. Blandt andet gule, røde og blå farver. Du finder endda også sølvjakker blandt de mange flotte produkter.

Leder du efter en smuk jakke - måske endda flere? En jakke som udstråler den skandinaviske stil, og som samtidig føles dejlig og behagelig at have på? Så finder du her på siden et bredt udvalg af smukke jakker fra det danske brand Etage.

Bliv en del af Mary’s kundeklub