Cassiopeia
Kategorier
Størrelse

Cassiopeia

Har man kvindelige former og kurver, så er Cassiopeia tøj et perfekt mærke, da det blandt andet lægger vægt på tøj til store piger.

I takt med at Cassiopeia særligt lægger fokus på de lidt større størrelser, betyder det også, at pasformen på deres tøj og kollektioner passer perfekt til kvinder med lidt facon. Cassiopeia har størrelser fra 42-56.

Cassiopeia er alt i alt et godt mærke til dig, der har lidt større former, men samtidig gerne vil se trendy og smart ud.

Cassiopeia tøj til store kvinder

Cassiopeia er et godt valg til kurvede piger. Mærket lægger især stor fokus på, at tøjet skal være brugbart og moderigtigt, samtidig med at man som plus size kvinde føler sig godt tilpas. Her bliver der fokuseret på at designe tøj til modne plus size piger, og du er derfor sikret dig et feminint og klassisk look, når du køber tøj fra Cassiopeia.

Hver enkelt style er kombineret med tidens trends og tendenser, så du er derfor altid sikret tidssvarende og moderigtigt tøj i højeste kvalitet, når du vælger at købe tøj fra Cassiopeia.

Høj kvalitet og god pasform i Cassiopeia tøj til plus size kvinder

Cassiopeia designer plus size tøj til kvalitetsbevidste og moderigtige kvinder. Ved hvert enkelt design og kollektion har mærket altid kvindekroppen i mente. Du er netop derfor sikret et sæt tøj med en perfekt pasform, når du køber Cassiopeia tøj. Her bliver der fokuseret på tøj i højeste kvalitet, som er både tidssvarende og flatterende. Du er derfor altid sikker på at kunne finde tøj i en høj kvalitet og hvor pasformen samtidig er i top.

Modetøj til kvinder størrelse 42-56

Det danske brand Cassiopeia har et stort sortiment af modetøj til den moderne kvinde med former og figur. Brandet har med stor succes skabt et unikt koncept i hele Danmark med tøj til store kvinder.

Cassiopeia har stor fokus på at berige mode- og kvalitetsbevidste kvinder i størrelserne 42-56 med et bredt udvalg af moderigtigt dametøj, der samtidig imponerer med et trendy og moderne look, samtidig med at tøjet ikke koster en formue.

Cassiopeia tøj der matcher din personlige stil

Cassiopeia tøj appellerer til plus size kvinder i alle aldre, og brandets designteam er beriget med en ganske særlig evne til at kombinere de nyeste trends med spændende mønstre, farver, print og snit. Derudover er Cassiopeia karakteriseret med et stort og spændende udvalg af modetøj til store kvinder, som du kan finde i et væld af farver. Det er altid muligt at finde tøj fra Cassiopeia, der matcher din personlige stil.

Stort sortiment af Cassiopeia tøj online

I og med Cassiopeia løbende sender nye kollektioner på gaden, finder du altid et stort sortiment af det flotte plus size tøj her på siden. Produktudvalget er stort, og du finder blandt andet:

  • Bukser
  • Bluser
  • Jeans
  • Tunikaer
  • Jakker
  • T-shirts

Brandets store fokus på kvalitet betyder også, at modetøj fra Cassiopeia er særligt kendt for deres gode pasform og flotte snit, som du finder i hvert enkelt design. Elsker du tøj hvor pris, kvalitet og design hænger sammen på bedste vis, så er Cassiopeia det helt rigtige valg af plus size tøj.

Tøj til store piger til både hverdag og fest

I vores store udvalg fra Cassiopeia finder du styles til både hverdag og til fest, så der er noget til enhver anledning og til enhver type kvinde.

Forkæl dig selv med nye lækkerier fra det danske modebrand til store damer. Vores sortiment fra Cassiopeia er altid opdateret med de nyeste styles og trends. Leder du efter den perfekte kjole til et bryllup, en hverdagsbluse eller et par fede jeans, så finder du her på siden et udvalg fra Cassiopeia, som passer til enhver anledning og begivenhed.

Tunikaer til plus size kvinder

En tunika er en sand klassiker i garderoben. Særligt hvis man er en kvinde med ekstra former og facon. Den er både elegant, anvendelig og behagelig, samtidig med at man har mulighed for at style en tunika til både hverdag og til fest.

De fleste Cassiopeia tunikaer er designet i et A-snit, som giver dig en slank silhuet og trækker fokus mod dine ben. Brug en tunika til enten et par leggings eller over et par smarte Cassiopeia jeans.

Altid først med de nyeste Cassiopeia nyheder

Cassiopeia kommer 8 gange årligt med ekspres kollektioner, så de er derfor hele tiden med på nutidens trends. Kollektionerne kombinerer dansk design, farver, print og grafik der er oppe i tiden og tilpasset årstiden.

Er du til moderigtigt dametøj og kan lide skønne prints, så er Cassiopeia et rigtig godt tøjvalg til store kvinder.

Vi er stolte af løbende at kunne præsentere de seneste Cassiopeia nyheder, så du altid kan være up to date med det sidste nye modetøj. Enhver kvindes ret er at føle sig velklædt hver dag og til enhver anledning.

Bliv en del af Mary’s kundeklub