Cardigan
Størrelse
Mærke
Kategorier

Cardigan

Med en god og varm cardigan kan du holde dig varm i de kolde måneder, samtidig med at du ser stilfuld og gennemført ud i dit outfit. En cardigan er uundværlig, da den ofte bruges som en ekstra beklædningsgenstand, som er nem at tage over sig, hvis det bliver køligt.

Mange cardigans har mulighed for at blive lukket med knapper, en lynlås eller med et bindebånd. Der findes også modeller, som står åbne.

I vores store udvalg af cardigans finder du både store og vamsede modeller i strik og de mere lette cardigans, som især er gode til hverdag.

Skal din cardigan stå åben eller være lukket?

Hvis du vælger en åben cardigan eller bare ikke vælger at knappe eller lyne den, vil der stadig være mulighed for at se resten af dit outfit, som du har på indenunder. Cardiganen kan på den måde være med til at komplementere din øvrige beklædning.

Vælger du derimod at knappe eller lyne den, kan den fungere som en selvstændig beklædningsgenstand. Der er generelt mange muligheder med en cardigan, og der findes rigtig mange modeller såsom:

  • Cardigan med knapper
  • Cardigan med lynlås
  • Cardigan med bindebånd

Én cardigan – mange kombinationsmuligheder

Med en cardigan har du mange anvendelses- og kombinationsmuligheder. Du kan blandt andet vælge at bruge den sammen med en let sommerkjole, hvis det begynder at blive køligt på en sommeraften. Du kan også vælge af bruge din cardigan over et par jeans og med en T-shirt for et mere simpelt og casual look. En strik cardigan er især god om vinteren, hvor det virkelig er koldt.

Hvad din cardigan tilfører dit outfit, afhænger i høj grad af, hvilken model og hvilken type cardigan du vælger.

En strik cardigan er ikke kun tiltænkt vinterbrug

Ofte forbinder vi strik med tykke og lune sweatere, halstørklæder og sokker, som vi ofte bruger i de kolde vintermåneder. Sådan behøver det nødvendigvis ikke at være. En lækker strik cardigan egner sig nemlig også til brug om sommeren, når solen er gået ned og duggen er begyndt at lægge sig. På samme måde er den også en god style at bruge i overgangen fra forår til sommer og i lige såvel fra sommer til efterår. Her vil en vinterjakke ofte være for varm og læderjakken vil være for kold. En lækker cardigan i strik er anvendelig hele året rundt og en uundværlig beklædningsdel i dit klædeskab.

Cardigans til damer – et must have i garderoben

En klassisk dame cardigan er et must i enhver kvindes garderobe. Cardiganen kan bruges til alverdens styling enten med en fin T-shirt eller med en smart skjorte indenunder. Dette look er ideelt til en dag på arbejdspladsen eller til almindelig hverdagsbrug, hvor du på en nem og klassisk måde vil se præsentabel ud hver dag.

Bredt sortiment af cardigans fra kendte mærker

I vores udvalg af cardigans her på siden finder du modeller fra mange velkendte brands. Flere brands der efterhånden har været på både den danske og internationale modescene i en årrække.

Mangler du en blød og varm cardigan til at gå efteråret, vinteren eller de kolde dage i møde? En kort eller en lang cardigan? En sort eller hvid cardigan? Eller måske en uld cardigan? Så skal du tage et kig i det store udvalg af flotte modeller, som du finder her hos os. Her vil der med garanti også være en cardigan, som du vil synes om, og som kan komplementere din garderobe.

Dame cardigans er en sand klassiker som er nem at tage af og på

Cardigans til damer er blevet brugt i generationer, og det er ikke uden grund. Den er nemlig blevet en uundværlig del af de flestes garderobe. Årsagerne til dens popularitet er helt sikkert mange, men én af de primære grunde er blandt andet, at de er praktiske. En god dame cardigan er nem at tage over sig både sommer og vinter, hvis det er lidt køligt.

Lige så nem som den er at tage på, lige så nem er den også at tage af igen, hvis du får det for varmt.

Praktisk beklædningsdel som giver varme

En cardigan er og bliver praktisk, men på samme tid bliver den også moderigtig, da den findes i en lang række materialer og farver. I vores store udvalg af cardigans til damer finder du på både korte og lange modeller. Den lange cardigan er rigtig flot sammen med et par tætsiddende jeans, men den er også fin sammen med en kjole, hvis du gerne vil holde dig varm hele vejen ned til benene.

Stort udvalg af cardigans i flotte og moderigtige farver

Du finder også et hav af flotte og moderigtige farver. Om du leder efter en sort, gul, rød, grøn, blå, rosa, hvid eller en helt anden farve, så finder du her et stort udvalg af cardigans. Om det skal være en velkendt klassiker eller en farve som følger tidens trends, er helt op til dig.

Vi glæder os til at levere dig en ny cardigan, som du hurtigt vil elske at have som en del af dit tøjsortiment.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første