Bukser
Mærke
Kategorier
Størrelse

Bukser

Bukser kan man aldrig få nok af, det kan de fleste kvinder hurtigt blive enige om. Det gælder alle former for bukser. Bukser er et must have og de har derfor hos langt de fleste kvinder en fast plads i klædeskabet.

Når du skal finde et par bukser, så er det først og fremmest vigtigt, at de sidder godt. Sidder de ikke godt, er de ikke særlige behagelige at have på.

Der findes selvfølgelig mange forskellige slags bukser. Blandt andet disse modeller:

  • Jeans
  • Chinos
  • Læderbukser
  • Mønstrede bukser
  • Vide bukser

De klassiske jeans kommer vi aldrig udenom

Jeans er nok en af mest kendte former for bukser, som rigtig mange kvinder går i til dagligt. Jeans kan du bære til langt de fleste ting. De kan også fint bruges til både hverdag og til fest.

Jeans fås i alle farver og i alle pasformer. Lige fra den klassiske kendte boot cut model til et par skinny jeans.

Skal du bruge dine jeans til fest, kan du nemt style dem, så du får et flot og festligt look, når du har dem på. Skal du derimod bruge dem til hverdag, kan du bruge dem sammen med en lækker strik eller en flot skjorte.

Chinos kommer vi ikke udenom

Chino bukser er en skøn buks, og specielt om sommeren er buksen meget populær. De har en særdeles lækker pasform med en god komfort.

Chino bukser giver dig en dejlig bevægelsesfrihed uden at stramme. De smarte bukser findes i mange forskellige farver og derfor helt sikkert også en farve, som vil falde i din smag.

Du kan bruge de flotte chino bukser sammen med mange ting. For eksempel sammen med en flot skjorte og et par flade sko. Et look som vil give dig følelsen af ren afslapning.

Eller du kan bruge dine chinos sammen med en flot top med skønne detaljer. Det vil give dig et meget feminint og romantisk look.

Med Chino bukser er mulighederne mange og sammensætningen er helt op til dig og din personlige stil.

Rå og lækker i et par læderbukser

Læderbukser og skindbukser er i stor stil kommet frem i modebilledet. De flotte læderbukser giver dig et meget markant og eksklusivt look, som der helt sikkert vil blive lagt mærke til.

Læderbukser hører ikke længere kun til hos mænd på motorcykler. Men er i høj grad et par bukser, som mange kvinder har taget til sig.

Et par lækre læderbukser eller skindbukser er en super fed måde at give dit outfit ekstra kant.
De er feminine og elegante men bare på den meget selvsikre og sexede måde.

Fordi læderbukser er så elegante og smukke, kan du altid bruge dine læderbukser til mange ting Det gælder både til hverdagsbrug men også til de helt særlige festlige lejligheder.

Prøv et par lækre sorte læderbukser sammen med et par høje hæle og en sort top. Så er du i høj grad klar til en tur i nattelivet sammen med veninderne. Eller brug et par højtaljede læderbukser som markerer din flotte talje.

Du finder et væld af lækre muligheder her på siden, så prøv de lækre læderbukser allerede i dag.

Overvejer du et par flotte mønstrede bukser?

Går du efter at have en garderobe, som indeholder alt. Også når det gælder dine bukser. Så kommer du ikke uden om et par flotte mønstrede bukser.

Der findes et hav af flotte bukser i mange forskellige mønstre og farver. Uanset din personlige stil kan du helt sikkert finde bukser, som passer helt perfekt til dig.

Et par mønstrede bukser kræver en gang imellem, at du tør tænke ud af boksen. For nogle kan bukserne virke meget vågede, mens de for andre føles som det helt perfekte match.

Mønstrene er mange, og du kan blandt andet finde flotte bukser i slangeskindsmønster, flotte tern, striber og bukser, som er flot dekoreret med blomster.

Vis overskud og ro i et par flotte vide bukser

Vide bukser udtrykker ro, overskud og selvtillid. De smukke vide bukser er utrolig behagelige at have på, og er især gået hen og blevet en meget populær buks blandt mange forretningskvinder.

Brug de flotte bukser sammen med en flot blazer og flotte accessories for at få et flot og elegant look. Eller brug dem sammen med en flot strik for at få et mere elegant og afslappet look.

Vide bukser kan fås i et væld af flotte farver og forskellige mønstre. Pasformen er ikke mindre end fantastisk, og det samme gælder for buksernes komfort.

Vide bukser kan du bruge i næsten alle sammenhænge både på jobbet og til en tur i byen med veninderne. Det eneste det handler om, er hvilket et design, du bedst kan lide og hvordan du styler dine bukser.

Leder du efter et par flotte bukser, som du kan bruge hver eneste dag? Skal det være klassiske jeans, lækre chinos eller et par sexede læderbukser?
Hos os finder du et lækkert udvalg af mange forskellige slags bukser. Så nu er det bare op til dig at vælge dine favoritter.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første