Brandtex
Kategorier
Størrelse

Brandtex

Er du på udkig efter stilfuldt og moderigtigt tøj fra Brandtex, så finder du her på siden et bredt sortiment fra det danske brand. Brandtex designer farverigt og moderne tøj med et godt snit samt en god pasform, som er tilpasset modne og stilbevidste kvinder.

Brandtex henvender sig primært til kvinder over 30 år, og brandets mange kollektioner af lækkert dametøj sælges i hele Skandinavien samt i store dele af Europa. Alle kollektionerne byder på et bredt sortiment med fokus på kvalitet og god pasform til alle kvindekroppe og former.

Find inspiration her hos os og bliv fristet til dit næste køb af dansk moderne kvindetøj fra Brandtex.

Brandtex startede i Brande og succesen er vokset og vokset

Brandtex er et af Danmarks ældste brands indenfor design af kvindetøj. Siden 1935 hvor Brandtex blev grundlagt i den midtjyske by Brande af Anna og Aage Petersen, har brandet særligt været kendt for deres pasform i deres bukser. Og et af de steder hvor mærket virkelig rammer plet, er ved deres udbud af størrelser, som går fra størrelse 36 til 52. Brandtex byder altså på størrelser til mange forskellige typer og faconer.

Det hele startede først med en engros virksomhed indenfor trikotage. Efter kort tid blev brandet udviklet med selvstændig produktion af tøj, hvor der blev brugt lokale hjemmesyerske til at producere tøjet.

I mere end 85 år har Brandtex produceret modetøj til kvinder

Siden grundlæggelsen i 1935 hvor Brandtex lancerede deres første kollektion af dametøj, har Brandtex kun vokset sig større og blevet et kendt modebrand indenfor tøj til modne og moderne kvinder. De forstår virkelig at imødekomme en bred målgruppe, hvilket gør, at dette er en af årsagerne til, at Brandtex er et af Danmarks mest populære brands indenfor deres segment.

Behagelige bukser med elastik i taljen fra Brandtex

Brandtex har siden deres start lavet de skønneste damebukser med elastik i taljen, der hovedsageligt henvender sig til modne kvinder og seniorer. Med bukser fra Brandtex går du hverken på kompromis med komfort eller stil. Bukser med elastik i taljen er mindst lige så smarte som bukser med fast linning. Det er blot meget individuelt fra kvinde til kvinde, hvad man føler sig bedst tilpas i.

Klassiske og smarte bukser fra Brandtex med god pasform

Er du på udkig efter et par behagelige og smarte bukser med elastik i taljen, så har Brandtex bukserne en fantastisk pasform, som samtidig har et smart og moderne design. Bukserne finder du hos os i et hav af smarte farver, og der kommer løbende nye til i hver kollektion.

Du kan vælge imellem et bredt udvalg af bukser med elastik i taljen fra Brandtex. Her finder du klassiske lange bukser med smalle lår og almindelig pasform. Derudover finder du også bukserne i forskellige materialer, så du både kan få en sommerbuks og en vinterbuks med elastik i taljen fra det danske mærke. Brandtex bukserne med elastik fås i størrelserne 36 til 52.

Moderne og stilfulde bluser og meget mere fra Brandtex

Brandtex er kendt for at være et populært brand til stilbevidste og moderne kvinder. Mærket er stort set kendt af alle danskere – i hvert fald kvinder. Særligt er brandet kendt for at følge de nyeste trends og designs. Du finder derfor mange forskellige styles, som passer til forskellige stilarter.

Sammensæt en pæn bluse med et par smarte bukser, eller gå på opdagelse blandt de mange fine kjoler. Mulighederne er mange, om du søger tøj til hverdag eller til mere festlige lejligheder, så kan du helt sikkert finde, lige hvad du søger, når du kigger nærmere på Brandtex brede udvalg.

Uanset om du er til farvepaletten eller til de mere neutrale farver, så kan du i det store sortiment fra Brandtex finde noget til enhver stilart, som også vil passe til din personlighed.

3 modebrands fra BTX: Brandtex Copenhagen, Brandtex Coastline og Brandtex Classic

Brandtex handler i stor stil om inspiration, personlig stil og individualisme. Brandet har derfor udviklet tre spændende modebrands med hver deres specifikke livsstil:

  • B. Brandtex Copenhagen
  • B. Brandtex Coastline
  • B. Brandtex Classic

B. Brandtex Copenhagen er det internationale og urbane brand der med sit aktuelle og citychic udtryk, henvender sig til enhver stilsikker og moderne kvinde.

B. Brandtex Coastline er en outdoor linje der indeholder funktionelt og tidløst fritidstøj i et enkelt og skandinavisk design.

B. Brandtex Classic henvender sig særligt til den modne kvinde, som elsker farver og som går op i at klæde sig elegant og komfortabelt i hverdagen.

Se det store udvalg fra Brandtex hos godkendt forhandler

Brandtex forsøger så vidt muligt at imødekomme en bred målgruppe, når det kommer til størrelserne på deres tøj. Derudover forstår mærket også at producere kollektioner, der rummer langt det meste. I Brandtex kollektionerne kan du finde bukser, kjoler, shorts, skjorter, nederdele, bluser, t-shirts og meget mere.

Uanset hvad du søger, så er du garanteret tøj i god kvalitet og med en god pasform i en moderigtig og moderne stil. Kort sagt så er der mulighed for at fylde hele din garderobe op med lækkert og moderne tøj fra Brandtex.

Her på siden finder du et stort udvalg fra det populære mærke. Find inspiration og bliv fristet til dit næste køb af tøj fra Brandtex.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første