MARY.dk 30 dages returretKun 49 DKK i fragtFri fragt over 499 DKKGiv et gavekort

Husk vi har

Click and collect

Kig indenfor i

vores butikker idag

2-5 Hverdages Levering

Leveringstid

Vi tilbyder faktisk

Vores egne brands på Mary.dk

5. Jul 2021

INTOWN


Er et dansk modebrand med rødder helt tilbage til 1979.

Brandet henvender sig til den modebevidste kvinde i alderen 40+. Målsætningen for brandet er at lave smart casual tøj, i god kvalitet til overkommelige priser.

Igennem alle årene har INTOWN haft stor fokus på den gode pasform, og har specielt på bukse fronten udviklet nogle helt fantastiske pasformer - heriblandt den kendte Laura jeans som forhandles i et flot udvalg af kvaliteter og farver.

Se hele vores udvalg fra INTOWN

TRUST by MARY


Brandet er opstået i et samarbejde med Boutique MARY og pigerne i butikkerne.
Målet er at opfange behov og ønsker hos vores kunder og i samarbejde udvikle “must haves" til garderoben - styles som vi og vores kunder ikke kan leve foruden.

Når der udvikles et nyt produkt tages der udgangspunkt i at udvikle god komfort, afdække behov og vigtigst af alt at produktet skaber god værdi for vores kunder og forbrugeren.
Produkterne skal kunne bruges igen og igen, og det skal hver sæson være muligt at udvide garderobens yndlings styles med nye farver og kvaliteter.

Produkt sortimentet består idag af en helt fantastisk jeans kollektion og en basis jersey kollektion. Flere produkter er på tegnebrættet.

Se hele vores udvalg fra Trust By Mary
MissBaron


Det danske tøjbrand MissBaron er tiltænkt kvinden som ønsker at forny garderoben med noget nyt og unikt. MissBaron fokuserer på de aktuelle trends og designer herudfra med et twist. Tidens trend pakket ind i lækre kvaliteter er hvad man kan forvente sig af MissBaron.

Se hele vores udvalg fra MissBaron
The Baron


Klassisk og feminin mode krydret med god smag og lækre kvaliteter …. Det er opskriften på The Baron. Stilen er casual og stillig på en og samme tid. Konceptet byder primært på overdele som skjorter, skjortebluser, tunikaer og kjoler.

Se hele vores udvalg fra The Baron