MARY.dk 30 dages returretKun 49 DKK i fragtFri fragt over 499 DKKGiv et gavekort

Husk vi har

Click and collect

Kig indenfor i

vores butikker idag

2-5 Hverdages Levering

Leveringstid

Vi tilbyder faktisk

Stort udvalg af KAFFE på Mary.dk

4. Jul 2021
Kaffe er en af vores absolut bestsellers på Mary.dk og et mærke som vi selv er utrolig glade for at have som en del af vores sortiment. Siden 1993 har Kaffe givet den feminine kvinde en moderne skandinavisk stil.


KAFFE's kollektioner er designet til moderne kvinder i alle aldre, størrelser og personligheder. Det er blandet andet derfor det er et brand som vi er rigtig glade for på Mary.dk, KAFFEs filosofi er at loyale over for fortiden og tror på fremtidige klassikere. Hvilket giver en utrolig flot varriation i deres kollektioner og designs. Deres fantastiske tekstiler, pasformer og alsidige stilarter giver et ubesværet og raffineret look.

KAFFE er en del af DK Company, en succesfuld multibrand fashion group og i dag en af Europas mest etablerede modeleverandører. Men det betyder ligeledes at KAFFE har et stort udvalg af NOOS, som betyder:


NEVER OUT OF STOCK


KAFFE's NOOS kollektion fremhæver vigtige MUST-HAVES til din daglige garderobe og det gør at vi hos Mary.dk aldrig har udsolgt, af de tidløse klassikere som netop er udvalgt med omhu for dig.


NOOS-samlingen, der er tro mod KAFFE's DNA, afspejler:

Skandinavisk stil

Tidløse klassikere

Fremragende kvaliteter

Ubesværet alsidige stilarter

Raffineret udseende

Fantastiske stoffer og pasformer


En anden ting betyder meget for os hos Mary.dk, er deres tilgang til bæredygtighed. KAFFE er et brand som aktivt har valgt bekymrer sig om mennesker og planeten omkring dem.

De ved, at de spiller en rolle i at sikre et bedre sted, hvor vores næste generationer kan vokse op.

Eftersom at KAFFE er en del af DK Company, hvor der lægges stor vægt på at forbedre livet for arbejdstagere over hele verden og miljøet. SÅ har KAFFE som brand en naturlig tilgang til hele det bæredygtige område omkring deres produkter. Det bidrager til at den overordnede bæredygtighedsstrategi viser sig gennem indkøb godkendte leverandører og at de er kreative inden for rammerne af deres bæredygtige materialestrategi.

På Mary.dk og i vores butikker har vi altid et stort sortiment af KAFFEs produkter.


Se hele vores udvalg her