MARY.dk 30 dages returretKun 49 DKK i fragtFri fragt over 499 DKKGiv et gavekort

Husk vi har

Click and collect

Kig indenfor i

vores butikker idag

2-5 Hverdages Levering

Leveringstid

Vi tilbyder faktisk

Saint Tropez på Mary.dk

3. Jul 2021
Saint Tropez blev etableret i 1986 i kystlandsbyen Hornbæk - Danmarks svar til Saint Tropez, Frankrig - som et dynamisk high-street mode brand. I dag er Saint Tropez et internationalt mærke som er kendt i hele verden. Designet bliver forsat udarbejdet i Danmark og solgt over hele Europa. Saint Tropez's design er til kvinden, der ønsker at føle sig moderigtig også i hverdagen. Saint Tropez er kendt for at designe en masse must haves, hverdagens look og det perfekte festudseende - tilgængelig mode til alle lejligheder.
Det er bestemt også derfor vi hos Mary er utrolig glade for Saint Tropez.


PERSONLIGHED MED STIL

Saint Tropez-kvinden er en alsidig kvinde. Hun er både sød og vild, og hun gider ikke for meget med normer. Men samtidig gerne vil se flot og pæn ud i hverdagsbilledet eller til festen.

Det er altså et perfekt brand til hende den sociale og privat. På den ene side er det til hende der elsker hun at bære uldsokker, drikke te og læse bøger.

På den anden side er hun en diva på stiletter. En kvinde, der gerne vil vise at hun har en god og selvsikker stil og som ikke holder sig tilbage.

En designlinje som har energi på en charmerende og personlig måde. Hverken for meget eller for lidt, men med Saint Tropez som du finder her på Mary.dk, er du sikker på at finde noget til netop den kvinde du er.