MARY.dk 30 dages returretKun 49 DKK i fragtFri fragt over 499 DKKGiv et gavekort

Husk vi har

Click and collect

Kig indenfor i

vores butikker idag

2-5 Hverdages Levering

Leveringstid

Vi tilbyder faktisk

Black Friday hos Boutique MARY

27. Oct 2021

BLACK WEEK HOS MARY ER AFSLUTTET
VI GLÆDER OS TIL NÆSTE ÅR


Nu sker det igen og vi ved alle den kommer i november. Black Friday er lige på trapperne og vi er så småt ved at gøre os klar både i vores 11 butikker og online. Udover vi selvfølgelig glæder os til dagen som mange andre, så er vi nu i gang med at købe en masse lækre varer hjem til formålet. Samtidig er vi ved at udvælge imellem vores nuværende styles hvilke der kommer med på årets lister. Derudover sammensætter vi nogle helt vanvittige pakker til jer, som kommer til at være yderst fordelagtige, både når det gælder indhold og ikke mindst pris.

Alle vores tilbud har vi valgt at samle i en kategori her på shoppen, som vi selvfølgelig kalder for Black Friday hos Boutique MARY. Det er lige så meget for at gøre det nemt for dig, så du hurtigt kan få et overblik, når vi åbner for siden

Hvis du gerne vil have direkte besked når vi aktiverer alle vores tilbud, så anbefaler vi at du i bunden af denne side tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det eneste du skal gøre er at indtaste din mail og når vi så trykker på knappen modtager du vores nyhedsbrev med direkte link til alle vores tilbud. Derudover kan vi også anbefale at du følger os på facebook eller instagram, hvor vi også kommer til at gøre opmærksom på denne store dag.

Du er meget velkommen til at klikke på linket herunder "Se vores tilbud her" så du kan se den side hvor det hele kommer til at ske.

Vi glæder os til at forkælde alle vores kunder, både i vores 11 butikker fordelt over hele landet samt her online på mary.dk. Vi gør opmærksom på at produkterne først bliver aktiveret kl 00.01 fredag d. 26 november.