MARY.dk 30 dages returretKun 49 DKK i fragtFri fragt over 499 DKKGiv et gavekort

Husk vi har

Click and collect

Kig indenfor i

vores butikker idag

2-5 Hverdages Levering

Leveringstid

Vi tilbyder faktisk

Boutique MARY støtter op om en god sag

25. Oct 2021
I hele uge 40 - også kaldet lyserød uge - har Boutique MARY sat præmier for ikke mindre end kr. 50.000,- på højkant, for at samle penge ind til Støt Brysterne.
Kunderne har haft mulighed for at købe lodder til amerikansk lotteri i MARY's 11 butikker og derigennem støtte op om en god sag samtidig med, de har haft mulighed for at vinde gavekort til brug i MARY butikkerne. Salget af lodder går 100% og ubeskåret til Støt Brysterne.

"Vi glæder os over den store opbakning fra vores kunder, uden dem ville det ikke være muligt", siger Mads Zink, som er medejer af Boutique MARY.

Mads Zink og personalet hos Boutique MARY er stolte over at kunne overrække kr. 23.860,- til Støt Brysterne, som er repræsenteret ved lokalformand for Knæk Cancer Vejle-regionen Tove Reinert.

På baggrund af den store succes med salg af lodder har man hos Boutique MARY besluttet at fortsætte salget af lodder – nu til fordel for Knæk Cancer. Salget af lodder i MARY butikkerne vil fortsætte frem til den store landsindsamling på TV2 lørdag den 30. oktober.

"Ved at bakke op om Støt Brysterne og Knæk Cancer føler vi, at vi kan være med til at sætte fokus på at støtte de organisationer, som arbejder med kræft - en sygdom som desværre alt for mange har haft tæt inde på livet", siger Mads Zink.