Blazere
Størrelse
Mærke
Kategorier

Blazere

Blazere er efterhånden blevet et stort hit hos rigtig mange kvinder. En blazer er et elegant stykke tøj, som du sagtens kan bruge til rigtig mange forskellige begivenheder og endda til mange festlige lejligheder.

En blazer er en flot klassiker, som kan gøre ethvert outfit mere eksklusivt, sofistikeret og elegant. Blazeren klæder de fleste kvinder, og så kan den både bruges til en ganske almindelig dag på jobbet eller til en af de mange festlige lejligheder.

Er du på udkig efter en flot blazer, som kan peppe din tøjstil lidt op, så er du havnet det helt rigtige sted.

Her hos os finder du et stort udvalg af mange forskellige slags blazere, som både er farverige, neutrale og mønstret. Alle er designet i en god kvalitet og lækre holdbare kvalitetsmaterialer.

Den klassiske blazer

Den klassiske sorte blazer, som vi kender den, var oprindeligt et stykke tøj, som i gamle dage var forbeholdt søens folk.

I de efterfølgende mange år har blazeren været mange mænds foretrukne stykke tøj, når de skulle noget specielt. For eksempel i forbindelse med bryllup, barnedåb og store festlige begivenheder.

Sådan er det dog ikke mere, og i dag har den klassiske blazer fundet vejen helt frem til mange kvinders garderober. Det gælder endda kvinder i alle aldre.

Blazeren som vi husker den fra gamle dage, har også udviklet sig gennem årene. Den er blevet et smukt stykke tøj, som kan fås i mange forskellige farver, snit og stilarter. Alt sammen for at du selv kan skabe din helt egen stil og personlighed, når du ifører dig det flotte stykke tøj.

I dag kan en blazer bruges til næsten alt. Brug den for eksempel sammen din yndlings T-shirt og et par slidte jeans for at få et helt afslappet og tilbagelænet look. Eller sæt den sammen med en flot sommerkjole og et par høje stiletter. Det vil helt sikkert være et outfit, som vil få en del positiv opmærksomhed.

Den klassiske dame blazer er også helt perfekt at bruge som en ekstra jakke. For eksempel i de kolde efterårsmåneder eller på en kølig sommeraften.

Skab din egen stil med en smuk blazer

En smuk blazer kan sagtens bruges sammen med de fleste andre ting, som du allerede har i din garderobe. Uanset hvilken stil du godt kan lide, kan en blazer meget nemt være med til at fuldende dit outfit på en meget smuk og sofistikeret måde.

Hælder du mest til den klassiske stil, med skarpe linjer og et elegant udtryk? Så kan en klassisk sort blazer fuldende dit look. Brug den for eksempel over en smuk chiffon bluse eller sammen med en klassisk nålestribet skjorte. Hertil et par lækre flotte bukser sammen med et par tilhørende sorte sko med eller uden høje hæle.

Skal du til fest, kan du også her meget nemt bruge en smuk blazer for at skabe et festligt og elegant look. Kombiner din blazer sammen med en lang eller en kort kjole. Og ifør dig et par højhælede sko og en smart lækker håndtaske eller en stilet clutch. Looket vil give dig et sofistikeret udtryk, som med garanti vil blive lagt mærke til.

Vil du gerne have et afslappet look, måske til en ganske almindelig dag på jobbet? Så kan din blazer bruges sammen med et par jeans og en T-shirt. Hertil kan du bruge et par flade sko eller et par lækre farvede sneakers.

Nogle piger elsker den meget moderne boheme stil, som er afslappet og romantisk. Her kan du bruge en flot blazer, som eventuelt er dekoreret med flotte små detaljer sammen med en smuk lang kjole i boheme stilen.

Er du mest til den lange eller den korte blazer?

En blazer behøver ikke kun at være den klassiske sorte blazer, som vi kender den. Rent faktisk findes der efterhånden et meget stort udvalg af forskellige slags blazere. Du finder blandt andet:

  • Lange blazere
  • Korte blazere
  • Blazere i neutrale farver
  • Blazere i forskellige farver
  • Blazere med forskellige mønstre

Dobbeltradet, boyfriend eller helt klassisk

Mange kvinder er bekendt med den klassiske sorte blazer. Den tidløse klassiker er også gået hen og blevet et must have i mange kvinders garderobe.

Men udover den klassiske sorte blazer kan du også vælge mellem mange andre lækre blazere. For eksempel en oversize boyfriend model som sørger for, at du får et meget afslappet og tilbagelænet udtryk. Eller en dobbeltradet blazer som giver dig et skødesløst udtryk.

Vil du gerne vække opsigt, vil en smuk blazer i lyse farver være et oplagt valg at tage. De lyse farver er utrolig flotte på en sommerdag og sammen med en flot gylden hud. Brug den lyse blazer sammen med en skøn top og et par flade farvede sneakers.

Uanset hvilken en slags blazer du er på udkig efter, så vil du her på siden kunne finde mange forskellige slags blazere, som med garanti vil falde i din smag og stil.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første