MARY.dk 365 dages returretKun 49 DKK i fragtFri fragt over 499 DKKGiv et gavekort

Husk vi har

Click and collect

Kig indenfor i

vores butikker idag

2-5 Hverdages Levering

Leveringstid

Vi tilbyder faktisk

Så det Black Week hos boutique MARY

Black Friday hos Boutique MARY starter fredag d. 26. november 2021, hvor denne kategori bliver forvandlet om til et stort virvar af vanvittige tilbud.

Vi skruer op for besparelserne på alle tilføjede produkter i denne kategori, der kommer super spændende pakkeløsninger og meget mere. Det bedste du kan gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, samt like vores side på facebook. Så får du nemlig direkte besked når vi åbner siden med de mange gode tilbud. Så hvis du står og mangler et eller andet, er det højst sandsynligt på tilbud. 

Black Friday er årets største chance for at forkæle dig selv og dine nærmeste, og vi glæder os helt vildt til at præsentere vores Black Friday tilbud for netop dig.

SE ALLE VORES VILDE TILBUD HERUNDER

Black Friday - Største rabatter hos Boutique MARY


Efter sidste års succes, som blev kørt i alle vores 11 butikker vælger Boutique MARY igen i år, at "gå black" med Black Friday og åbner dørene for vanvittige Black Friday priser. På Black Friday, årets nye store shoppingdag, vil der være forskellige tilbud - henholdsvis online og i alle vores butikker. Black Friday starter natten mellem torsdag og fredag klokken 00:01, mens vi starter i alle butikker fredag morgen kl. 10:00-21:00 med endnu flere vilde tilbud.


Boutique MARY blænder igen i år op for Black Friday!


Black Friday - årets store shoppingdag sker online, natten mellem torsdag og fredag klokken 00:01, og fredag fra klokken 10:00 i butikken i Nibe . Læs mere på vores Facebookside her eller følg os på instagram og få direkte besked.Vanvittige priser


"Black Friday" er verdens største udsalgsdag, og hvert år markerer butikker over hele verden – ikke mindst i USA – Black Friday med et gigantisk udsalg. Udsalgsfænomenet Black Friday er kommet for at blive og Boutique MARY har taget denne store shoppedag til sig, og fortsætter derfor også i år med at holde et kæmpe fredagsudsalg både i butik men nu også ONLINE! Black Friday er den dag hvor du kan købe dine julegaver eller adventsgaver i alle vores butikkereller online på mary.dk til supergode priser.


Om Black Friday ❤︎


Black Friday falder altid dagen efter den amerikanske Thanksgiving, og det er i år den 24. november. Black Friday stammer fra USA og er en af de travleste shopping dage i Nordamerika. Black Friday betragtes som startskudet på den årlige julehandlen og hos nogle butikker vælger man at forlænge Black Friday til og med Cyber Monday der byder på nogle af årets bedste online tilbud. Danskerne svingede kreditkortet for lige knap 1,98 mia. kr. i 2015 alene på Black Friday og 2.001 mio. kr. i 2016 og dagen blev dermed den største shoppedag i Danmark nogensinde.