Adia
Størrelse
Kategorier

Adia

Adia er et nyt dansk tøjmærke, som primært henvender sig til plus size piger. Det lækre tøj fra Adia er både råt og feminint men med et afslappet og klassisk look.

Adia er mode med en smart twist. Det er lækkert og feminint tøj til alle plus size piger og kvinder lige fra alderen 25 år og helt op til 80 år.

Det danske tøjmærke er et nyt dansk brand. Men trods sine unge år har det alligevel fundet frem til mange kvinders hjerte.

Find inspiration til dit næste køb fra Adia her på siden. Her kan du finde mange forskellige modeller indenfor både kjoler, bukser, bluser og forskellige skjorter. Produkter som alle er produceret i en super god kvalitet.

Lækkert tøj til plus size piger

Adia er en dansk virksomhed, som designer stilrent og flot tøj til plus size piger i alle aldre. Det som kendetegner den danske virksomhed er, at det lækre tøj henvender sig meget bredt aldersmæssigt lige fra midt tyverne og opad.

Det er tøj i store størrelser, som rammer et meget bredt segment af kvinder. Leder du derfor efter et par smarte bukser i størrelse 56 eller en jakke i størrelse 46, så vil du ikke komme til at gå forgæves.

Hos Adia er der et stort fokus på pasform og komfort. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i de lækre produkter. Her er der ingen elastikker, som strammer og heller ikke bukser, der strammer omkring dine lår og dine ben.

Adia følger med moden og derfor udvikler mærket hvert år fire helt nye kollektioner. Kollektioner som fortæller tidens trends, sæsonens farver og nyeste snit.

Gudesmuk i en kjole fra danske Adia

Kjoler er i høj grad blevet in og er helt sikkert en tendens, som vil blive ved de næste mange år. Med de smukke kjoler fra Adia kan alle være med - også plus size piger.  Hos Adia er komfort og pasform to meget vigtige parametre, som betyder, at du altid vil føle dig godt tilpas, når du bærer en af de smukke kjoler.

De smukke kjoler er alle designet i en elegant og enkelt stil. Det er smukke kjoler, som former din krop på en meget naturlig og smuk måde, og som altid finder den bedste feminine side frem.

Her er der ingen elastikker, der strammer i livet. Heller ingen stramme bindebånd som skal snøres rundt om din talje. Designet i de mange kjoler er let og elegant og lader derfor dit sande jeg skinne igennem - uanset hvilket et stykke tøj du vælger.

Adia er dansk modetøj i størrelse 42-54

Det er ikke altid nemt at finde tøj, når man er en plus size pige. Heller ikke hvis man gerne vil følge tidens mode og mange flotte tendenser. Men med de smukke modeller fra Adia er det muligt altid at være med på den nyeste mode.

Hvert eneste stykke tøj fra det danske mærke tager hensyn til din figur. Her er der ingen elastikker, som strammer rundt om armene. Ej heller bukser som strammer rundt om din talje og heller ingen snævre kjoler, som du knap nok kan klemme dig ned i.

Fælles for de mange lækre produkter fra Adia er, at hvert produkt tager hensyn til netop dine former og din figur. Det gælder uanset hvor gammel du er. Det danske brand Adia har noget til alle aldersgrupper.

Leder du efter lækre jeans i plus størrelser?

Det kan være svært at finde et par velsiddende bukser, som du samtidig også føler dig godt tilpas i. Men med et par lækre jeans fra Adia bliver det ikke svært.

Bukser er en stor del af dit outfit, og de har en stor betydning for, hvordan du har det i løbet af din dag. De skal sidde godt, og derfor er pasform og fit utrolig vigtig altid at have in mente, når du skal udvælge dine bukser fra Adia.

De mange forskellige slags bukser har en helt perfekt pasform. De er udviklet med stræk, og vil derfor ikke komme til at stramme. Hverken i livet, rundt om lårene eller omkring dine ankler.

Alene af den grund kan du meget nemt have dine bukser fra Adia på en hel dag. Uden at føle at de strammer, eller at de sidder forkert. De skønne bukser er også designet med en indvendig elastik i livet, hvilket gør, at du selv kan justere din livvidde.

Leder du efter flot, moderne og stilrent tøj? Tøj som passer flot på kvinder, som er plus size størrelse? Så er de mange flotte modeller fra Adia helt sikkert værd at se efter.

Her på siden finder du et bredt udvalg af de mange forskellige modeller fra Adia. Modeller som med garanti vil tiltale dig.
Har du først prøvet en af de mange modeller, er det ikke sikkert, at du kommer af med det igen.

BLIV EN DEL AF MARY'S KUNDEKLUB
- og modtag nyheder, invitationer og kampagner som den første